Filip Stevanović sa Englezima o Sitiju, Gvardioli, ali i Partizanovoj veličini!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.03.2021.
18:01
Izvor: Sportske.net

Javnost na Ostrvu sa sve većom pažnjom prati razvoj karijere mladog srpskog fudbalera.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Filip Stevanović će do kraja sezone nastupati za Partizan kao pozajmljen igrač, a onda će se staviti na raspolaganje Pepu Gvardioli u Mančester sitiju, gde će doneti odluku o tome da li će 18 godišnji krilni fudbaler ponovo negde na pozajmicu, ili će ga Gvardiola odmah ''baciti u vatru''.

On je na početku aktuelne prvenstvene pauze govorio za portal ''Goal.com'', sa engleskim novinarom Džonatanom Smitom i tom prilikom prokomentarisao nedavno realizovani transfer iz Partizana u Mančester siti.

''Mislim da je Siti najveća prilika za moj napredak. Fantastično je biti deo tako velikog kluba, ali želim da do svog cilja idem korak po korak. Tako je uzbudljivo gledati Siti, tim za kakav sam sanjao da ću zaigrati jednog dana. Uradiću sve što mogu da se to i ostvari.

Gledam svaku utakmicu i zaista je ludo koliko su dobri. Bila bi mi čast da mi šef bude Pep Gvardiola, stvarno mu se divim", istakao je Filip Stevanović.


Englesku javnost je Filip Stevanović upoznao i sa svojim počecima u Partizanu, gde se kao tinejdžer afirimisao i tom prilikom je istakao i Partizanovu veličinu.

"Bio mi je san da igram za Partizan još otkad sam bio mali, spremio sam se za sve što može da mi se dogodi. Naravno, na početku je bilo malo teško, ali brzo sam se prilagodio.

Bio je neverovatan osećaj kada sam debitovao kao senior za tako veliki klub kao što je Partizan.

Kao što rekoh, snovi su počeli da mi se ostvaruju. Sada moram da se fokusiram na sebe, na način na koji igram, kako bih ispunio nove snove", zaključio je Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke