Finiš za infarkt - Čukarički ispustio pobedu, Mirčevski je junak!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.03.2022.
20:59
Izvor: Sportske.net

Mali derbi igrali su Čukarički i TSC.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog nije stigla do nove pobede u Super ligi Srbije iako je vodila do 7. minuta nadoknade kada smo videli prava uzbuđenja. Na kraju - 1:1 (0:0).

Čukarički je bio daleko bolji rival u prvom poluvremenu, šanse su se ređale pred golom Filipovića koji je u par situacija reagovao dobro, ali je bilo jasno da je realizacija problem ekipe Saše Ilića. 

Endiaj, Rakonjac, Drezgić, dosta igrača je bilo u šansi u prvom poluvremenu, ali daleko od toga da ni gosti nisu pretili, učinili su to preko Đakovca, ali nije bilo promene rezultata u prvom delu igre. 

Ipak, jeste u drugom, Čukarički stiže do zaslužene prednosti nad TSC-om tokom drugog poluvremena, igrao se 57. minut kada je Marko Rakonjac pronašao put do mreže golmana Filipovića za 1:0. 

TSC je imao fantastičnu šansu da izjednači u nadoknadi kada je Čalušić bio ispred Mirčevskog, poslao je loptu preko gola iz veoma izgledne pozicije, a u izglednijoj je bio pomenuti Mirčevski koji se ljutio na svom saigrača.

I onda šok za "Brđane", Mirčevski je postigao gol za TSC sekundu nakon što je sudija dosudio penal za goste, na kraju je to ispala premija za Čukarički jer je gol poništen, a sa penala Škuletić je pogodio stativu. Nije bio kraj uzbuđenjima, nastavila se akcija u 7. minutu nadoknade (iako je sudija produžio samo četiri), Martin Mirčevski je dočekao da postigne gol nakon centaršuta Stanojeva. 

Čukarički je i dalje veoma čvrsto na poziciji broj 3 sa 10 bodova više od četvrtoplasiranog Radničkog iz Niša, dok je TSC na 35 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke