FK Novi Pazar - Hoće li Skupština potvrditi odluku o istupanju?

Autor: Beta Beta
utorak 28.11.2017.
20:55
Izvor: Beta

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Senad Hadžifejzović rekao je danas da je odluka o napuštanju prvoligaškog takmičenja ispravna i korektna, kao i da veruje da će klupska skupština potvrditi stav upravnog odbora.

Povezane vesti

Odluka Upravnog odbora FK Novi Pazar data je Skupštini narazmatranje, a najviši klupski organ odlučiće da li će plavo-belinapustiti Prvu ligu Srbije.

"Ono što smo doživeli u Dobanovcima, kroz to smo prolazili u Srpskoj, Super i Prvoj ligi. Važno je da se čuje i naš glas. To što se dešava, najviše šteti fudbalu. Ništa novo, svakog vikenda imamo pojave poput sedenja nezadovoljnih igrača po terenu. Čekamo verifikaciju i potvrdu skupštine, koja je zakazana za 8. decembar", naveo je Hadžifejzović.

Upravni odbor Novopazaraca odlučio je da klub napusti takmičenje u Prvoj ligi Srbije zbog nezadovoljstva suđenjem Đorđa Maksimovića na utakmici protiv Budućnosti u Dobanovcima, koja je završena rezultatom 1:1.

"Ne zameramo mu samo zbog katastrofalnog suđenja, već i zbog činjenice da nije postupio po pravilima i prekinuo utakmicu posle skandiranja osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću", dodao je Hadžifejzović.

On je istakao da je gradska uprava obezbedila ambijent i fudbalsku infrastrukturu po najvišim standardima, ali da se kod čelnih ljudi pojavio strah.

"Taj strah opravdan. Ulažu se velika sredstva, a učestvujemo u takmičenjima sa unapred poznatim ishodom. Fudbal je izgubio smisao, pobednik se zna unapred, kao i ko će da ispadne", ocenio je Hadžifejzović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 28.11.2017
22:30

Naravno da nece istupiti.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 28.11.2017
22:20

Ovi iz Novog Pazara stvarno nisu normalni.

avatar
Ali baba
Wednesday, 29.11.2017
09:37

Vama niko nije normalan dok 100 godina osvajate prvenstvo na ovaj ili onaj način, a u normalnim, ponavljam normalnim zemljama bi zbog finansijske situaciji bili izbačeni u beton ligu, kao recimo rendzers pre par godina. Ali ne, jednom čoveku je to zao i neće do dopustiti dok god ima tudje pare u rukama i može sa njima raspolagati...

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 29.11.2017
12:57

Tebi isti odgovor kao i Prikeu.

avatar
prike
Wednesday, 29.11.2017
09:47

Niko van Singidunuma nije normalan. Jedino ste vi normalni, jel tako? E pa, samo da znas, i taj ciju si sliku stavio nije iz tvog grada, a tako se ponosis njime. I treba, naravno. Jedan od najboljih igraca svih vremena. Ali po stoti put cu reci - nije Srbija samo Beograd! I razmisli makar malo, pre nego sto sledeci put napises nesto. Ne vredjaj ako si Srbin i covek, vreme je posta.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 28.11.2017
22:20

Nikada necu zaboraviti kada su Delije skandirale u sred Pazara Drazu Mihajlovica i time izazvale nas bes