FK Novi Pazar: "Poslednja dva kola u istom terminu"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 09.05.2021.
09:41
Izvor: Sportske.net, Beta

Predlog Novog Pazara, da li je najbolje rešenje?

Emir Sadovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Novi Pazar zatražio je od Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu.

"Regularnost prvenstva već je dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja posle odluke da se, mimo dosadašnje prakse, kola igraju tokom dva dana. Osim u Srbiji, završnice ostalih evropskih liga igraju se u istim terminima. To ostavlja ozbiljnu sumnju da su 'odabrani' klubovi stavljeni u privilegovan položaj", naveli su u Novom Pazaru.

Čelnici tog kluba ističu da već nekoliko kola igraju dan pre konkurenata u borbi za opstanak, a da je isti raspored predviđen i za sledeću utakmicu, koja je možda i odlučujuća.

"Logično bi bilo da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Čitav fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da na ovaj način sprečimo dalju blamažu", zaključili su Pazarci.

Novi Pazar je trenutno 14. u Super ligi Srbije sa 45 bodova, a do kraja prvenstva gostovaće Metalcu i dočekaće ekipu Napretka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.