FK Partizan - Od petka sezonske karte

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
14:55
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vicešampion Srbije saopštio je na svom zvaničnom sajtu cene i datum početka prodaje sezonskih ulaznica.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Za fudbalere i navijače Partizana sezone 2014/2015 počinje 15. jula, prvom utakmicom drugog kola kvalifikacija za LŠ, kada u Humsku stiže bolji iz dvomeča HB Toršavna i Linkolna.

Shodno tome, u Humskoj su danas na zvaničnom sajtu obavestili navijače Partizana i ljubitelje fudbala o detaljima vezanim za prodaju sezonskih karata.

Najvažniji podatak je taj da će prodaja sezonskih karata početi u petak 11. jula i da će najjeftinija ulaznica stajati 2.500, a najskuplja 6.000 dinara, ne računajući mesta u loži.

Vlasnici sezonskih ulaznica rešavaju pitanje ulaska na stadion za sve mečeve u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, sve prijateljske i utakmice u Jelen Superligi, dok u sezonska karta ne važi za grupne faze evropskih takmičenja i Kup Srbije.

Fudbalski klub Partizan obezbedio je za vlasnike prošlosezonskih karata posebne popuste kao i plaćanje na rate. Vlasnici sezonskih karata imaće i pravo preče kupovine ulaznica za grupnu fazu LŠ ili LE a o svim ostalim detaljima više pročitajete na OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke