FK Partizan zakazao hitnu sednicu zbog "brutalne krađe"!

Autor: Beta Beta
nedelja 30.08.2020.
23:16
Izvor: Beta

Fudbalski klub Partizan zakazao je za ponedeljak sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon, kako se navodi "brutalne kradje u Novom Sadu", na utakmici protiv Vojvodine u Super ligi.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan zakazao je za ponedeljak sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon, kako se navodi "brutalne kradje u Novom Sadu", na utakmici protiv Vojvodine u Super ligi.

"Nakon brutalne kradje u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa celnicima FSS, FK Partizan je zakazao za ujutro sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima", saopšteno je večeras iz Partizana.

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Novom Sadu od Vojvodine sa 2:3, u šestom kolu Super lige.

Partizan je vodio u Novom Sadu do 89. minuta sa 2:1, ali je Vojvodina golovima u završnici uspela da preokrene i pobedi sa 3:2.

Crno-beli su od 42. minuta igrali sa desetoricom pošto je crveni karton dobio Sejduba Suma, posle koškanja sa kapitenom Vojvodine Nikolom Drinčićem, a u 75. minutu isključen je i trener Savo Milošević zbog prigovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 31.08.2020
12:13

Vojvodini nije sviran penal na 0:0 kada je lopta prošla, ali je golman podizanjem noge sprečio igrača Voše da prođe i ušeta se u gol. Sudija pokazuje kao da je golman išao na loptu, a lopta prošla prema golu!? Potom nije sviran penal kada je Banjak u petercu igrao rukom. Ako su se toliko žalil jer nije sviran penal protiv Zvezde kada je lopta odbiviše se o njegovu glavu pogodila Kataija u ruku, kako to da ne pomenu ovo?! Suma je pored crvenog kartona zaslužio dodatnu suspenziju za onako maliciozan kečerski potez. Poslednja situacija posle koje je Savo Milošević podivljao je po meni čista jer je igrač Voše prvo odneo loptu pa je potom došlo do kontakta. Iskreno, ne razumem u čemu je problem partizana? Da li bi bili zadovoljni da sudija njima dozvoli da povrede protivnika, da se zabrani sviranje faulova od igrača partizana, a da se partizanu dosudi pre početka utakmice 3 penala koje mogu izvesti kada smatraju da je shodno po sopstvenom izboru? Da li bi i tada trebalo da se protivnički golman skloni sa gola, a dimenzije gola povećaju?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
13:52

Za sve si u pravu osim za to odnosenje lopte, bio je faul nad Sadikom, prvo nogom, a onda i rukama.

avatar
Bekias
Monday, 31.08.2020
11:22

Umesto da komentarisu poklone juce protiv TSC-a oni brze bolje pozurili da pljuju i prozivaju ali sta ocekivati od takvih nazovi mandovskih navijaca....

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 01.09.2020
14:19

Lazni moralista i ljigavac nam kaze,nama je to kompliment.

avatar
Mare.grobar
Monday, 31.08.2020
09:47

Ako me nesto vise nervira od poraza, to su ove sednice posle svakog poraza ili kiksa. Samo kukamo, zalimo se. Ko je nama kriv sto je Suma izudarao laktom Drinčića?! Slusam Zeljka Pantića juče, on kaze dosta činjenica, ali dzabe kada ne zna da poentira, nije realan. Da kaze da nije bio nijedan penal za Vojvodinu, sramota. Mi kao navijači smo izgubili realnu sliku stanja u nasem Partizanu, sve nam se svodi na kuknjavu.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 31.08.2020
09:35

Moj savet je, ili istupite iz lige, ili prihvatite sudjenje koje vise nije po partizanskim pravilima.

avatar
Bekias
Monday, 07.09.2020
16:29

Vi znate da pricate partizanska pravila ,vi kojima je vise u istoriji sudjeno od nastanka kluba nego nekoj ekipi faula dajte bre budimo malo objektivni ali nicija nije do jutra gorela pa ni vasa nece a posle ce boleti i to jakooooo.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 09.09.2020
17:15

Vi koji ste igrali Kup Sampiona, a da niste bili sampioni drzave, vi koji ste osvajali titule preko suda udruzenog rada ciji Predsednik je bio clan uzeg rukovodstva partizana, vi koji ste osvajali toletove titule sest godina u nizu, vi da pricate o partizanskim pravilima. Daj bre da budemo malo objektivni, nicija nije gorela do zore pa nece ni vasa ljepi.

avatar
Aca008
Monday, 31.08.2020
08:26

Pun mi vas vise,samo kukate,doslo doba da blizanci padnu sa vecnog trona

avatar
carbone
Monday, 31.08.2020
06:56

Jeste bilo kradje, posle zutog Sadika, jos dva gruba starta sa ledja koji su trebali da ga iskljuce...To sto Milosevic nema zivaca treba ga zauvek iskljuciti iz fudbala.A Sumi makar 5 utakmica zbog nesportskog ponasanja.O penalima za Vojvodinu koji nisu dosudjeni ne bi komentaeisao.Bas me zanima sta ce FSS odluciti o kaznama za ovu dvojicu.Curcic jedini gospodin

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 31.08.2020
01:54

Zeljno iscekujem sledeci cas latinskog jezika

avatar
pfc11
Monday, 31.08.2020
01:14

Izgubi smo kako izgubi smo al dobismo novu vlast u CG. pa mi malo lakše pade sve ovo.Srbija.

avatar
SvetskiSampion
Monday, 31.08.2020
01:11
avatar
magister
Monday, 31.08.2020
00:42

Nisam gledao utakmicu, video dva gola Vojvodine na kraju, sa kojima je preokrenut rezultat, video situaciju zbog koje je isključen Suma i situaciju zbog koje je isključen Milošević.
1. golovi Vojvodine su lepi, oba puta šutevi sa 16m posle pametnih akcija. Ono što je kod oba gola neobično je - izostanak bloka od strane odbrane. Partizan je na gotovo svakoj utakmici imao po niz ovakvih situacija i skoro uvek se dešavalo da se odbrambeni igrači bacaju, uklizavaju... u svakom slučaju - blokiraju pokušaje Partizanovih šutera. Pitanje za trenere u Partizanu: Zašto naši napadači šutiraju u blok, da li se vežba da umesto šutiranja iz sve snage - gađaju, da izbegnu blok, da lažnjakom zaobiđu protivnika? Zašto naši odbrambeni igrači tako često dozvoljavaju šuteve, bez da pokušaju da ih blikiraju?
2. situacija kod isključenja Sume je verovatno na terenu izgledala gore, nego što izgleda kad se snimak pogleda 2, 3 puta. Suma - nije pokazao tendenciju da se obračunava, pao je na Drinčića, koji je jako grubo startovao, pao laktom na njega (ali pao), a Drinčić je skočio i pokazao nameru da se obračunava, pa deluje da ga je Suma instiktivno odgurivao.
3. iz onoga što sam video - Sadik je prošao igrača Vojvodine, ali je ovaj startovao između njegovih nogu, verovatno ga i zakačio po nozi i sapleo, ali zatim i šutnuo loptu. Ako ga je zakačio (a verovatno jeste, ali se iz snimka koji sam ja video to ne vidi dovoljno dobro) onda je to i faul i najmanje žuti, možda i crveni, jer Sadik je imao otvoren put prema golu i samo je golman bio ispred njega, što je uslov za crveni.

Bez obzira šta je od ovoga što sam naveo tačno, a šta ne, ova saopštenja, koja su postala redovna, ovog puta najvljivanje da će se sastati odbor za hitna pitanja (svašta, stvarno budalaština), zaista - brukaju Partizan. Partizan ima kvinslišku upravu i ona je uzrok Partizanovih posrtanja. Milošević jeste reagovao - totalno nekontrolisano. On ima problem što još uvek ne uspeva da pravi kvalitativne pomake u igri ni pojedinaca ni tima. Čini se da ima viziju, po onome što govori, ali na terenu se ta vizija retko vidi. Ja nikad neću prestati da navijam za njega, želim da dugo ostane u Partizanu i da napreduje (i kao trener, ali i do mesta predsednika, zaista), ali, ponovo ga molim da pažljivo sa igračima gleda utakmice sledećeg dana, da im ukazuje na greške i na treninzima ispravlja ono što se vidi da ne valja. Takođe, mora da bolje oseća kad koga treba da menja. Lalatović ga je pecnuo izjavom na kraju da je promenama doveo do preokreta, a Savo je na nekim utakmicama promenama - doveo Partizan u goru situaciju. Neki treneri to imaju, neki ne, često to sa iskustvom dobiju. Šampioni izmena u Partizanu su bili Toma Kaloperović i Miloš Milutinović.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
13:53

I Bice Mladinic.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 31.08.2020
00:19

Hahahaha a oni ljudi namestili iz dva u jedan. Suma kecerskim napadom dobio crveni. A gde je drugi zuti za Sadika za napucavanje lopte i cist penal za Vosu kada Vitas brani gol rukom?

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Monday, 31.08.2020
00:00

Ovo je sramotno i skandalozno!!! Vojvodina ostecena za 2 penala i oprosten crveninkarton Sadiku, a oni kazu da su brutalno pokradeni??? Jel kriv Vucic, Terzic, FSS, UEFA, kosmicke sile ili solarne eksplozije sto je Suma 3 puta namerbo udario protivnickog igraca laktom??? Igrac Vojvodine je koristio lakat dok je gtadio loptu i dobio je zuti, ali ono sto je uradio Suma je cist crveni!!! Isto kao sto je i Sadik trebao da doboje crveni, ako ne direktno za prvi szart, onda pisle guranja igraca Vojvodine cist drugi zuti... potom ona reakcija Save , a igrac Vojvodine izbio loptu da nije takao Sadika... Bruka i sramota srpskog fudbala, pocevsi od trenera Partizana, preko amaterskog piteza Sume, a slag na torti ce biti sutrasnje saopstenje Vuletica u kome ce se iznositi lazi, prati sebe, i kriviti sve druge osim sebe ... i tone se mora stati na put za dobrobit srpskog fudbala u celini...

avatar
Гробар1970
Sunday, 30.08.2020
23:58

Zbog kradje? Ja mislio zato što imamo Uroševiča i Miletića u startnoj postavi, što nam igra panj šćekić..što ne mogu vošu da pobede...svi marš iz kluba panjevi, budale, idioti

avatar
Realni Arthur
Sunday, 30.08.2020
23:41

Super, nadam se da ce dati kolektivne ostavke pa konacno da se vrate bifsi asovi Partizana,: Bjekovic, Vukotic, Prekazi, Vucicevic.....! Ali, ne verujem u ovo jedino se nadam takve odluke! Sto se tice same tekme, zapravo Suma zasluzeno crveni, Sadiku oiprosten dva puta zuti, posle starta sa ledja i gazenja dobio zuti, posle ide ponovo iza ledja i direktno gura-udara Drincica pa mu sudija oprosti, a pred kraj sutira loptu posle sviranja faula. Prvi penal nisam siguran, drugi Banjak igra direktno rukom je cist penal,itd itd. Da je ovo bila neka Evropska utakmica Milosevic bi se pozdravio sa trenerski poslom bar jedno deset utakmica a i novcano bi bio odran, ali u Srbiju nema toga, i jos se zale, prave konferencije! Moze konferencija, ali da se da obrazlozenje zasto nema nikakvih pojacanja, kako to da je Pavlovic prodat 12000000 (miliona a nema para ili nema 600.000 za Boranijasevica, nego trpi se Miletic preko koga uglavnom ulaze golovi, da se da isto obrazlozenje da je protiv Pazaraca isto izgubio 3:2, posle vodjstva od 2;1, da se prvo cisti FK Partizan od debelih guz.... koji kradu i rade na stetu kluba ali imaju vremena da se dopisuju na twiteru i zezaju umesto da zasuku rukave i rade danonocno da se situacija poboljsa! Pa, ko lud vise veruje u ove nepismene kad i oni i malo ko se razume u fudbal znaju da ne mozes celo prvenstvo, liga uefa i kup igrati sa 11 ili 13 igraca. Savo, zasto insistira da Stojkovic grej klup kad ionako ovo mu je zadnja sezona a ruku na srce i ako u poznim godinama on je najbolji golman uz Borjana. Kad ce neko da shvati da zadnja linija je uzasna jer Vitas, Miletic, Urosevic pa i Scekic su fudbalski bas tanko obuceni. Sve u svemu, da bi mi neko rekao da Partizan jednog dana ce imati trenera koji ce da gadja sudiju flasom vode, sutira mikrofone i divlja e to nikada ne bih verovao, jer pratim Partizan od moje 5 godine, Milutinovic, Kaloperovic, Jusufi, Osim..... i tako dalje ali ovo nikada nisam ocekivao. SRAMOTA!

avatar
Man united
Sunday, 30.08.2020
23:32

Брутална крађа може да буде само са друге стране. Постоји основана сумња да је Војводина оштећена минимум за један пенал. Морам погледати снимке опет да проценим. Садику опроштен други жути више пута на мечу. ВВВ тројац наставља са њиховом опробаном тактиком - држ'те лопова.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 01.09.2020
09:47

Ma brate vidis da su kolektivno oboleli,pusti ih,samo im nedamo da lazu,ostalo moze sve :)

avatar
Man united
Friday, 04.09.2020
16:43

Тако је. Што се мене тиче, нека лажу и мажу своје навијаче колико хоће. Ал која је фора да висиш на вестима противничког клуба и константно просипаш неку своју болесну пропаганду. Никад већи манипулатори нису водили Партизан. Зато су им и навијачи све више индоктринирани њиховим лажима и патолошком мржњом према Звезди.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 30.08.2020
23:24

😂😂😂 ja razumem zasto ovo rade oni,shodno tome i shvatim da nazovi 'navijaci' nisu vise navijaci kluba Partizan,to su sad navijaci,Vladana Tegeltije,Zeljka Pantica i profesora 'Rima' Vladimira Vuletica.Bio jednom Vladan Lukic,pa on je mala maca,sa tim sto je njim upravljao najveca ljiga na ovim prostorima Goran Vesic ali ovi ovde nadmasise nenadmasivo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 30.08.2020
23:31

Jesi li bas siguran u to? :-) Ta vasa uprava je objavljivala saopstenja posle svakog drugog kola, a i ova je krenula slicnim putem sve dok niste dobili ovakav Savez pre koju godinu. I zasto se ti opet nama tako smejes, a vi ste i ove sezone poceli odmah posle prvog kola iako uopste niste imali osnova za tako nesto?

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 01.09.2020
09:44

Ja sam siguranovo sto kazem,a istina je i to sto ti kszes,nego ja tebe da pitam kad smo mi pisali saopstenja koja ne podrzavam nikako,jel tada nije bio vas savez? :)

avatar
Vidicnemanja
Monday, 31.08.2020
10:12

Dobro,botovi,sto ne komentarisete zvezdina desavanja,nego spavate na nasem sajtu,koliko vas placaju?Ili toliko volite partizan da gledate i njegove meceve da bi ih komentarisali,pratite sva desavanja u vezi omiljenog kluba.Ako nisi gledao mec,kako mozes nesto da komentarises kad ne znas o cemu se radi

avatar
Mad Max
Sunday, 30.08.2020
23:22

У праву су, Војводина је покрадена за два пенала.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 30.08.2020
23:19

Koja krađa bre? Jesu li oni normalni? Pa dokle će više da glume žrtveno jagnje?

avatar
Kori Volden
Sunday, 30.08.2020
23:19

Slazem se, Vosa pokradena. Cist nedosudjen penal za njih i nedosudjen crveni za sadikua telefonskog operatera. Ocekujemo jos jedno saopstenje od "profesora" gde ce upotrebiti dve latinske izreke i pokusati da zvuci pametno, valjda je pravila fudbala do sada naucio.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 30.08.2020
23:18

Partizan unistavaju i spolja i iznutra, ovo je samo jos jedno mazanje ociju, ali, to vam nece proci, niste se izborili protiv njihovih igrarija sa pravilima, nas tim nije pojacan jer Banjak sigurno nije bolji od Pavlovica. ODLAZITE!

avatar
Kori Volden
Monday, 31.08.2020
00:31

Hahahhahahahahaha, unistava vas to sto ste jadni za mislite da imate bilo kakve sanse za bilo sta.

avatar
mclaud kg
Monday, 31.08.2020
08:26

Da,da kradu partizan,urusavaju ga.Pa neka istupe iz lige onda...Kad je 6 sezona bio nedodirljiv onda se nije kralo.Dokaz 6 uzastopnih titula,a u Evropi ispadanje u sezoni kupanja.Mi smo nase titule verifikovali sa dva uzastopna igranja u Ls.Maestralnim pobedama protiv mocnog Liverpula i Olimpijakosa,otkinuli bod Napoliju koji ga je kostao naredne faze Ls.Prosli grupnu fazu Le.Tako da nase titule su itekako verifikovane kroz Evropse kvalifikacije i ucesca u eminentnom takmicenju.Zato bez izigravanja zrtvi molio bi upravu partizana.Jednostavno priznajte Vojvodina sa Lalatom je streptomicin za partizan i Milosevica.Lalat je bio koban za partizan i sa Radnickim iz Nisa.Partizan kad izgubi to je oteto,ukradeno bilo da je nasa liga,bilo da je Evropa.Osvestite se ljudi,ponekad treba pruziti ruku boljem i casno priznati poraz.Ovo je ipak sport,pa s toga se tako i ponasajte.