Fortuna izdala Zvezdu, ništa od Lige šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 16.09.2020.
19:45
Izvor: Sportske.net

Promašaji sa kreča skupo koštali četu Dejana Stankovića.

EPA-EFE/SAVVIDES PRESS
EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Povezane vesti

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u  plejof kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je na Kipru eliminisana od Omonije posle boljeg izvođenja penala (4:2).

U regularnom delu meča bilo je 1:1.

Srpski šampion će nakon poraza svoj evropski put morati da potraži kroz kvalifikacije za Ligu Evrope.

Prvi je zapretio kiparski šampion preko Pereire, a u sledećem napadu videli smo i zanimljivu situaciju i pad Bena nakon kojeg se sudija Kavano nije oglasio.

U okvir gola Omonije prvi je gađao Ivanić sa distance, nedugo nakon toga usledio je peh za naredne evropske izazove pošto je Sanogo novim žutim kartonom zaradio suspenziju pred sledeći meč.

Sredinom poluvremena, sudija je dozvolio timovima da odu na kratku pauzu, da bi posle toga usledila blaga inicijativa "crveno-belih" koja nije urodila plodom.

Naprotiv, u 31. minutu nakon kornera sa desne strane, Zvezdina odbrana nije intervenisala na pravi način, pa je lopta pronašla put do Mihala Luftnera koji ju je sproveo u mrežu.

Usledio je odgovor Crvene zvezde u 45. minutu, centaršut Bena sa desne strane, u kaznenom prostoru rivala najbolje je reagovao Mirko Ivanić koji je glavom savladao Fabijana i doneo poravnanje.

Vukanovic Leftner Omonija Zvezda

U drugom poluvremenu videli smo još otvoreniji meč, bolje je ušla Zvezda koja je zaređala šanse preko Kataija, Bena i Ivanića, ali je bilo uzbuđenja i pred golom Borjana kada je Gomeš pokušao sa distance.

Reprezentativac Kanade je sjajnom reakcijom sprečio Boteaka da dovede svoj tim u novo vođstvo što je bila velika šansa za domaćina.

Poslednji trenuci meča protekli su u znaku gostiju koji su napravili veliku gužvu posle kornera, međutim promene rezultata nije bilo, pa su timovi morali u produžetke.

A u narednih pola sata, totalno drugačija, ali očekivana slika.

Nisu mnogo rizikovali fudbaleri oba tima, Zvezda je pokazala nešto veću želju da reši pitanje pobednika pre penala, pa smo tako videli i lep pokušaj Gavrića koji je nakon udarca sa leve strane zakačio prečku. Ipak, usledili su penali.

Prvi su šutirali fudbaleri Zvezde, led je probio Gavrić, ređali su se pogoci igrača obe ekipe, sve dok Fabijano nije prozreo nameru Falćinelija i odbranio njegov, potom i Degenekov šut.

Nakon njega, precizan je bio Lecjaks koji je doneo veliki trijumf Omoniji.

Kiparski tim će se u plejofu Lige šampiona 23. septembra sastati sa Olimpijakosom, dok se revanš igra sedam dana kasnije.

Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

62 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matrix
Thursday, 17.09.2020
08:42

Zvezda ima jednog levog beka, ali zato ima četiri špica, šest igrača sredine.... Zar samo sa Rodićem na tri fronta? Jovančić koji nije godinu dana igrao juče igra za Zvezdu najvažniju utakmicu sezone???? Degenek na penalu? Stanković je bio koristan fudbaler, ali ovo sada...

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 17.09.2020
07:33

Бедне ли игре, болне за гледање.

avatar
Taribo West
Thursday, 17.09.2020
06:05

Nije bilo domaćeg sudije da svira penal...:):):)

avatar
gorango
Thursday, 17.09.2020
00:09

Sto fortuna?

Imamo trenera amatera (ima trenerskog iskustva koliko i ja), nemamo spica, a nemamo ni bekove (godinama unazad).

Transfer politika ovde kulminirala (cudi me da jos nisu prodali Gavrica i Nikolica a doveli nekog propalog stranca, po mogucnosti iz neke nize lige).

Sta su cekali - ako prodju sve pa da onda angazuju Prijovica (kao sto je onomad bio slucaj sa Marinom)?

Pa ne moze se 3 godine za redom u Evropu na penale. Ne ide!

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 16.09.2020
23:59

00:00 0 komentara - vlada grobarska tišina.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
21:22

Kad vas a jugoslovenski fudbalski klub partizan da gol Sfinutju iz igre, a ne iz nepostojeceg penala, onda se javi da komentarises na vestima o Zvezdi ljepi.

avatar
Zvezdo Zvezdana
Wednesday, 16.09.2020
23:03

Stankoviću us*ao si motku. Da izabereš štopera i neproverenog špica da šutira je za svaku vrstu osude. Pored Kange, Bena pa i Sanoga

avatar
paok
Thursday, 17.09.2020
15:43

Kog Sanoga, izasao bi odavno da ste imali izmena, jedva se kretao.

avatar
Zvezdo Zvezdana
Thursday, 17.09.2020
19:19

I takav bi bolje šutirao

avatar
pjer
Wednesday, 16.09.2020
22:28

nekome je dovoljna i detelina sa 3 lista da donese srecu ...

avatar
Benz9
Wednesday, 16.09.2020
22:27

Nije sve ni do fortune ima nešto i u pripremi... Nakon sat vremena duša u nosu svima...

avatar
fontana9
Wednesday, 16.09.2020
22:11

All turci,oxtail ste bez komentara

avatar
Gall
Wednesday, 16.09.2020
21:14

Neverovatno koliko je imala srece do sad,i prosle sezone pa i sad sa protivnicima koje su dobijali. Realno su mogli da ispadnu i proslo kolo. Ekipa koja ima najvise penala u Evropi ispala na penale.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
21:24

Smesan ti mnogo komentar ljepi. Vi ste dva puta usli u LS sa penala, poslednje dve pobede u Evropi sa penala, poslednja pobeda u Super Ligi sa penala. Znate li vi da igrate fudbal bez pomoci sudija ljeppi.

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 16.09.2020
21:03

I sad kao tragedija ako ne igramo LS. Steta zbog koeficijenta, da se dokopamo tog 15. mesta i 2 tima u LS

avatar
pekky3
Wednesday, 16.09.2020
20:55

Nema penala u regularnom delu, nema pobede za zvezdu! Čitave sezone treniraju penale u linglong ligi, svirano najvise penala, jedne sezone napadaci z zvezde bili najbolji strelci lige samo zbog dosudjenihv penala u korist zvezede a sad izgubili na penale...fortuna je kurva kao i ...

avatar
SinakDovla
Wednesday, 16.09.2020
20:52

Ovde se vidi realan kvalitet ovog tima. Jaki su u prvenstvu, gde se za dva starta koji bi se racunali u evropi kao pokusaj ubistva, Boacija i Sanogoa ne dodeljuju crveni kartoni, pa se moze manipulisati. Stankovic je apsolutna neznalica kao trener.

avatar
Cheyenne
Wednesday, 16.09.2020
20:43

Bilo bi nezasuzeno da opet prodju uz pomoc srece!

avatar
nemam pojma
Wednesday, 16.09.2020
20:38

Bez sudija i sklanjanja ne mogu da pobede ni slabašnu Omoniju. Tu fss ni vlast nemaju uticaja. Znao sam da će se u Evropi videti koliko ste slabi. DNO EVROPE!!!

avatar
Dimitrije Petrovic
Wednesday, 16.09.2020
20:35

Za pocetak, nikako nije vreme za dizanje panike. U LS preko Olimpijakosa nikako nismo mogli, bicemo povlasceni u plej ofu za LE, i iako finansijski nije ni blizu LS, bar cemo tamo imati za sta da igramo. Primili smo gol kakav vrv nikad nismo niti cemo. Napadacki zapravo dosta dobro, mnogo sansi, vala smo se i ispromasivali dobro. Uz dobrog levog beka koji bi bio konkurencija Rodicu koji sam nece moci odigra ovu sezonu, i uigravanjem Falcinelija, koji je zapravo i na ovih 20ak minuta pokazao mnogo vise nego Vukanovic za celu utakmicu, bice ovo jako dobra ekipa. Sramota je da se ovoliko pljuje Dejan Stankovic... Jeste da je mogao hrabrije da udje u utakmicu, ali iskreno za razliku od Milojevica barem ima neku ideju u napadu. Svaka cast za Milojevica i kakve je rezultate napravio, ali kakva mu je igra bila dovoljno je videti da nam najbolji igraci odlaze za par stotina hiljada, a igrali smo LS dve godine za redom. Bice ovo jos jedna dobra sezona.

avatar
paok
Thursday, 17.09.2020
15:48

Bili ste bolji do 60.minute a onda ste isto tako mogli da primite par komada kao sto ste i mogli ranije da date. Nemate vi snage za celu utakmicu, zato ste i ispali. Noti je Vukanovic pokazao nesto a pogotovo ne Penaldzija. Pod Milojevicem ste imali rezultat a to je bitno.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 16.09.2020
20:27

Нисмо ни заслужили, иако је било неколико изгледних ситуација за гол. Само Бен је могао да постигне два гола. Међутим, од средине другог полувремена. "нестали" смо са терена.

avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Wednesday, 16.09.2020
20:25

Velika steta sto smo ispali jer smo imali za protivnika ekipu koja je dosta limitirana kvalitetom pogotovo u odbrani. Trebali smo u regularnom vremenu da iskoristimo sanse koje smo imali. Katai jako los u prvom poluvremenu,vidi se da Stankovic nema autoritet pogotovo kad su glavni igraci u pitanju, trebalo je da ga izvede na poluvremenu I uvede gavrica. Borjan, veceras najveci tragicar,primljeni gol ide na njegovu dusu. Sve u svemu veliki neuspjeh ,protivnik je bio laksi nego predhodnih godina i trebalo je ubaciti drugog napadaca zadnjih pola sata. Sreca nam ove sezone nije bila saveznik ali za ovako kukavicku igru nismo je ni zasluzili. Liga Evrope pod znakom pitanja. Pozz

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.09.2020
20:21

U redu je, idemo dalje, bravo za borbenost, iznenadjenje za mene je bio Roda koji lavovski odigrao! Valjda imamo sansu da se plasiramo u LE, ako to ostvarimo puna kapa! Nije mi jasno samo zasto se toliko rezervisano igralo, gol koji smo primali, no comment! Zvezda je bolja, ali i Krasnodar, i Salzburg i Jang Bojs su bili bolji od nas pa smo mi prosli! Glavu gore, idemo dalje! Boli me jedna stvar, zasto Veljka ni je bilo, decko odigrao sve tekme, i onda izmena koja ne bas nervirala, ubacis Jovancica decko ni kontrolne nije igrao ove godine umesto Ivanica! Ne mogu da precutim neozbiljnost strucnog staba sa napadacima, ubacis u vatru decka koji je prekjuce dosao!!!! Sta je sa Spiridonovicem? Proci ce ovo brzo, prebolicemo, biti Zvezdas ponekad moras i da patis! Pozdrav i srecno dutra Partizanu, TSC i Vojvodini!

avatar
paok
Thursday, 17.09.2020
15:50

Niste prosli samo zato sto imate takvog trenera. Da vam je bio Miloje laganica. Mozda ne bi dobili sa nekoliko golova ali bi prosli laganini.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 16.09.2020
20:21

Realno Crvena je jaca igracki od Omonije ali problem je sto ona ne igra takmicarske utakmice u domacem prvenstvu vec sklanjalice i cim naidje iole jaci protivnik ne znaju sta ce. Katai,Kanga,Ben...sve su to dobri i skupi igraci ali neko mora da im objasni da ovo nije treng i da se ne sutira na gol kad god se dodje do lopte. Stankovica, Rodica,Gobeljica,Jovancica ...ne bih ni da komentarisem ali ovaj Italijan je RUPA

avatar
deki trbic
Wednesday, 16.09.2020
20:17

Ovo je sramota za srpaki fudbal...nije bitno jel je rec o zvezdi, partizanu, vojvodini itd...sramota
A usput krajnje je vreme bilo da ih ne prati sreca...nisu je zasluzili

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 16.09.2020
20:17

Olimpijakos ce ih pregaziti u oba meca.Zvezda bi takodje izgubila od grka jer zvezda je zivi ocaj.Tako se sada i nesekiram,ko ih vodi bolji i nemogu biti.

avatar
Herkules88
Wednesday, 16.09.2020
20:13

Ma kakva fortuna, bekovi ne znaju da centriraju, kondicija nula, bez ideje, mnogo slabija zvezda u odnosu na prethodne godine i to je to

avatar
texasm86
Wednesday, 16.09.2020
20:10

Jovancic godinama govorim da je stvorenje za zonu... on ne zna da hoda... još mu je ovo i naj tekma poslednjih 2 god.... ali da se izbaci ivanić, momak koji je napokon uhvatio formu.... da se brani ko cava, protiv amatera.... gobeljic nam i dalje igra, gajić se na loptu saplice.... prodamo terijera, koji je voleo zvezdu i igrao kao lav, ostavim kratkonog jovancica....

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 16.09.2020
20:03

FALŠineli kao TomaNE, Majstor iz Srbobrana jeste, ali protiv filijala, Kangin ego ne može niko da kontroliše, Spidija novog Radošću nema nigde, Sanogo prvom do sebe je malo bolji od Šćekića, odbranu neću da komentarišem, a i Borjan je večeras bio na nivou svoje odbrane. Kao što sam i rekao krš tim koji je uz pomoć sudija prošao Evropi i Tiranu nije dobio veliku pomoć engleskih sudija i odmah ispao. Ići će u LE samo zahvaljujući ukradenog titulu zbog koje su dobili ovako smešne protivnike u kvalifikacijama na nivou SL.

avatar
Zvezdo Zvezdana
Thursday, 17.09.2020
17:45

Jadan ti. Baš jadan. Žalim te.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 19.09.2020
20:19

A ja se vama divim ahahahahahahahaha

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.09.2020
20:01

Nije fortuna izdala Zvezdu, nego Dejan Stankovic sa svojom kukavickom taktikom.

avatar
jv
Wednesday, 16.09.2020
20:00

Protivnički igrači nam trče po 30 metara sa loptom, loše stojimo nazad. Igrači nam se ne kreću bez lopte, iako igramo sa 5 veznih napadač nam nije dobio ni jednu upotrebljivu loptu. Ne trčimo, kod svakog dodavanja imamo previše dodira sa loptom, ne igramo na prvu. Vreme je da menjamo trenera, jer će nas Stanojević oduvati.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.09.2020
20:00

Kanga koji je igrao odmah iza napadaca imao je zadatak da gradi igru i da deli upotrebljive lopte napadacima, a on nije napravio ni jedan dobar pas za 120 minuta, nego je samoglavo samo sutrao iz daleka onako napamet, ali Deki legenda ga drzi u igri do kraja, a to govori kolika je neznalica.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.09.2020
19:56

Iskreno sa ovakvom igrom nismo zasluzili ni Ligu Evrope jer nemamo trenera. Na ulici u igri tri na tri na male golice nije potreban trener, ali za ovaj jeste, a Zvezda ga nema. Kukavica je nevidjena i strepi od svakog protivnika za koje nema nacin kako da im se suprostavi. Sreca ga je pogledala protiv Evrope i tirane, ali sreca zna da okrene ledja. Zbogom Stankovicu, takvim trenerima nije mesto ni u Zvezdi iz Mokrog Luga.

avatar
deki trbic
Thursday, 17.09.2020
16:28

nemoj da krivis sada vasu legendu DEKIJA STANKOVICA...jeste on kriv, nema iskustva i ne zna sta mu trebalo ovo u zivotu da bruka svoje ime i ugled...ali realno uprava je kriva sto je njega postavila...drugo sto proda sto valja a dovede nekog italijana koji ni penal ne zna da sutne...ko zna kolko ce golova da postgne...a kao trece Terzic madjionicar.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 17.09.2020
20:56

Zamisli da ti pratis vas, a jugoslovenski fudbalski klub partizan koliko pratis Zvezdu i mene ljepi.

avatar
paok
Wednesday, 16.09.2020
19:56

Zvezda bila bolja 60 min. posle toga nista. Dok je bilo snage i nije bilo lose ali posle veliko nista. Ova Omonija je nikakva ekipa i steta sto niste prosli. Nije mi jasan Kanga, ko njemu dopusta da sutira sa preko 30 metara i to nekoliko puta, umislio da je Ronaldo.

avatar
LUZERPOOOL
Wednesday, 16.09.2020
19:55

Stankovic nije trener za Zvezdu, nikakva igra pod njegovim vodstvom, uruciti mu otkaz.

avatar
Old_school
Wednesday, 16.09.2020
19:53

Nije fortuna vec znanje. Najlre trenera koji pojma nema, pa onda jedno 6 igraca koji su smesni za ozbiljan fudbal.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 16.09.2020
19:53

Bolji ide dalje.Zvezda losa,fizicki ocajna.Tako trce kao da nikada nisu trenirali...!

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 16.09.2020
19:53

Mister mislio da moze na penale hahaha
Plakace sto su oterali genija Milojevica

avatar
Ovono
Wednesday, 16.09.2020
19:52

Sirota C Zvezda 😪

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 16.09.2020
19:51

Usled katastrofalnog rukovođenja klubom zvezda je posle 2 LŠ i LE, posle dva budžeta od po 60 M evra i jednog od 30 M evra zvezda je došla u poziciju da šutira penale i za finansijski opstanak kluba koji je sada uz ogroman dug doveden u pitanje jer je novac od LE neće pokriti troškove, a transferima ne mogu ni da zarade ni 1/10 godišnjih troškova. I onda jenu takvim uslovima mnogk teže šutirati penale.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 17.09.2020
20:57

Ko se poslednji smeje najsladje se smeje ljepi.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 16.09.2020
19:51

A moramo da se uzdamo u fortunu protiv Omonije. Ovo ozbiljna ekipa zavrsava u 90. Mi nemamo snage za dva poluvremena. Ali dobro, ni Omonija ni Zvezda nemaju sanse da prodju Oli u 2 meca, u jednom mozda.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 19.09.2020
19:58

A gde da steknete snagu, šetnjama na utakmicama protiv koalicionih filijala. Hoće to, malo sutra hahahahaha

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 16.09.2020
19:49

A mi seoslonili na fortunu, malo nas s.alo prethodnih godina

avatar
skoneee????
Wednesday, 16.09.2020
19:49

Pa kako bree . .puuuu a igraju dobro
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.09.2020
19:48

Od koga mi ispadosmo , tugaa ! Do 65 min iskidali i onda stali i to je bilo to

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 16.09.2020
19:48

Svaka cast borjanu prvo za primljen gol, ono treba znati, a potom i za "branjenje" penala, izlece kod zadnjeg citav metar ispred linije sekundu pre suta, lik ni pravila ne poznaje

avatar
Provokator
Wednesday, 16.09.2020
19:48

U Evropi, fortuna je jedino sto je Zvezda imala, a u domacim takmicenjima jos nesto.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 16.09.2020
19:48

Fortuna ne moze svake godine nismo je zasluzili,mi smo trebali da ispadnemo jos protiv Tirane,a za ovaj poraz je kriv niko drugi no Dejan Stankovic.Vise srece drugi put.

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 16.09.2020
19:47

Mene je sramota da mi ovakvu ekipu ne mozemo da pobedimo...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 16.09.2020
19:47

Sta sam rekao

Gde su oni koji su Milojevica vredjali?

Sto vas Stankovic nije uveo u LS, ili bilo ko drugi.

Vi ste gospodo trebali uciniti sve sto je u vasoj moci da Miloje ostane.

Razlog zasto je otisao ste upravo VI

avatar
Lol xxxxxxxx
Wednesday, 16.09.2020
19:47

To je to kad ne iskoristis tokom igre sanse. Ne mogu penali da nas vecno vode do uspeha, vec smo imali srece mnogo puta kroz sve godine u penalima. Ajde da udjemo u tu Le na lep nacin pa da se borimo sa timovima nama ravnim.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.09.2020
19:47

Stankovicu mrs iz Zvezde zajedno sa svojim italijanima, a sa sobom povedi terzica, mrkelu i Kangu.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 19.09.2020
20:00

A jel može samo Terza Mađija da ostane, pošto su ovi ostali ionako nebitni? Hahahaha

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
08:31

Moze ali samo pod uslovom da kod vas ostanu bucko i panta ljepi.