Fradi ostao šokiran u mađarskom blatu pred Zvezdu - Završen impresivan niz

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 03.10.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ne baš dobra uvertira pred duel sa srpskim prvakom.

Fradi.hu
Fradi.hu

Povezane vesti

Fudbaleri Ferencvaroša juče su doživeli prvi poraz (2:0) u ovoj sezoni i to od ekipe Kečkemeta koja je najprijatnije iznenađenje mađarskog šampionata.

Ekipa Stanislava Čerčesova nije napravila idealnu uvertiru pred vrlo važan duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu ovog četvrtka. Izgubili su po prvi put u ovoj sezoni, neračunajući kvalifikacione utakmice za evropska takmičenja i to od novajlije Kečkemeta koji predstavlja hit tamošnjeg prvenstva budući da su trenutno na drugom mestu.

Fradi je u utakmicu ušao s impozantnim skorom od šest pobeda iz isto toliko duela, 18 postignutih i samo jednim primljenim pogotkom. Međutim, Čerčesov je malo promešao karte želevši da poštedi fudbalere poput Adame Traorea, Kristofera Zakarijasena, Endrea Botku... 

Ipak, na terenu koji je zbog obilnih padavina prethodnih dana ubrzo postao blatnjava bara, šampion Mađarske je prvi put kapitulirao.

Ferencvaroš je lider grupe u Ligi Evrope, dok je Zvezda bez ijednog boda. Pobeda ekipe Miloša Milojevića oživela bi nade o evropskom proleću dok bi ih poraz verovatno pregazio.

Zvezda je favorit pred međusobni okršaj sa kvotom od 1.96 u AdmiralBet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke