Frka u Portugalu, Santa Klara digla prašinu u javnosti

Autor: Aleksandar Golubović
subota 14.08.2021.
14:11
Izvor: Sportske.net

Moreirense neće da odstupi.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Santa Klare ne dočuju u baš sjajnom raspoloženju nadolazeći duel protiv Partizana u plej-ofu za ulazak u Ligu konferencija, pošto je njihov predstojeći rival u prvenstvu Portugalije Moreirense odbio da odloži utakmicu zakaznu za nedelju.

Prošlosezonski šestoplasirani tim portugalskog šampionata, zatražio je odlaganje duela zakazanog za 21:30, budući da se suočava sa velikim brojem zaraženih u timu.

To je eskaliralo ove nedelje kada su na gostovanje Olimpiji u Ljubljani poveli svega 14 fudbalera, ali Moreirense ne mari za ovakve okolnosti, što je nateralo Santa Klaru da odgovori saopštenjem.

"Ovo je odluka koja nije u duhu sportske pravde, ali pre svega kompletan udar na najvišu vrednost, a to je javne zdravlje", naveli su iz redova tima sa Azorskih ostrva.

Predstojeći Partizanov rival istakao je da je Moreirense klub koji nema obaveze u Evropi, pa teže može da razume Santa Klaru, koja je stalno u ritmu "sreda-subota".

Prvi duel Santa Klare i Partizana igra se u četvrtak od 22:30, a za razliku od portuglaskog tima, Metalac je crno-belima izašao u susret i meča u nedelju u Humskoj neće biti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke