FSB ima novog predsednika, Sever: ''Ne razumem Zvezdin zahtev''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.09.2022.
22:35
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Zvezdin predstavnik napustio sednicu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako je Crvena zvezda pre par dana javno zatražila odlaganje Izborne sednice skupštine Fudbalskog saveza Beograda, sednica je danas ipak održana i izabrano je novo rukovodstvo.

Crveno-beli smatraju da postoji ''proceduralna povreda Statuta FSB prilikom zakazivanja sednice'', pa je Zvezdin predstavnik Goran Negić danas to ponovio i zatražio odlaganje sednice za sedam dana, ali taj zahtev nije prihvaćen posle čega je Negić napustio zasedanje.

U nastavku, za predsednika FS Beograda je bez prisustva predstavnika Crvene zvezde izabran predsednik Voždovca Marko Zdravković, a za generalnog sekretara još jedan predstavnik Voždovca - generalni direktor ovog kluba Miloš Mirković.

Reagujući na Zvezdin zahtev, predsednik Odbora za sprovođenje izbora u FSB Miroslav Sever je objasnio da je izborna procedura počela 17. juna i da je završena 30. avgista ''bez ikakvih problema''.

''Sve što se tiče poštovanja izborne procedure bilo je javno i na legitiman način i to su znali i u FK Crvena zvezda, pa otuda ne razumem njihov zahtev za odlaganje ove sednice Izborne Skupštine FS Beograda'', izjavio je Sever, a prenosi ''Telegraf''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke