Dika Stojanović o izjavi Ugrinića: "Ne znam šta mu znači to da je kasno"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.11.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

Dika Stojanović kao direktor reprezentacije pregovarao sa Filipom Ugrinićem.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nakon što je Filip Ugrinić istakao da neće igrati za reprezentaciju Srbije jer je Fudbalski savez naše zemlje zakasnio i da bi možda bilo i drugačije da je selektor znao njegovo ime, oglasio se i direktor naše najbolje selekcije Stevan Stojanović. 

U izjavi za "Kurir" je objasnio kako su tekli razgovori između Fudbalskog saveza Srbije i Ugrinića. 

"Video sam njegovu izjavu posle utakmice Crvene zvezde i Jang Bojsa. Ne znam samo šta znači reč kasno! Da smo se kasno javili... Kontaktirali smo ga, kada je počeo da igra dobro i pruža kvalitetne partije. Nismo mogli ranije. Selektor Stojković ga je pratio i kada se uverio da ima kvalitet za Srbiju, dobio sam zadatak da ostvarim kontakt sa Ugrinićem", rekao je Dika Stojanović. 

Kaže i da mu je stigla poruka od strane njegovog menadžera da je odlučio da igra za Švajcarce. 

"Zvao sam njegovog oca koji mi se nije javio. Poruku mi je posle toga poslao Ugrinićev menadžer i rekao da je Filip odlučio da igra za Švajcarsku, jer živi tamo. Njegov izbor, poštujemo to. Ali, mora da se zna, nemamo termine za reprezentaciju kao ranije. Sada je manje prijateljskih, a više takmičarskih mečeva. Konkretno, hteli smo da Ugrinić igra protiv Belgije, ali... Izjasnio se, idemo dalje. Nema problema. Pratimo neke igrače. Naučili smo lekciju", rekao je Dika Stojanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke