FSS: ''Gosti iz Švajcarske pohvalili tradicionalno srpsko gostoprimstvo''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.10.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Dobili su i poklon.

© 2024 Pedja Milosavljevic/STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Uoči večerašnje utakmice nacionalnih timova Srbije i Švajcarske u Leskovcu, u okviru trećeg kola Lige nacija, čelni ljudi fudbalskih saveza dve zemlje napravili su sinoć lepu uvertiru.

Kako je saopšteno iz Fudbalskog saveza Srbije, najviša delegacija FSS koju su činili predsednik Dragan Džajić i generalni sekretar Branko Radujko, ugostila je svoje kolege iz Fudbalskog saveza Švajcarske, predsednika Dominika Blana i člana Izvršnog odbora Marka Di Palmu na tradicionalnoj zvaničnoj večeri, uoči međusobnog okršaja dve reprezentacije na stadionu 'Dubočica' u Leskovcu.

''U prijatnom ambijentu jednog niškog restorana, čelnici dva nacionalna Saveza razgovarali su o predstojećem duelu između izabranika selektora Stojkovića i Jakina, ali i prethodnim susretima na dva Svetska prvenstva. koji su obilovali golovima, šansama i uzbuđenjima.

Gosti iz Švajcarske pohvalili su tradicionalno srpsko gostoprimstvo i izrazili zadovoljstvo što će već u aprilu naredne godine ponovo doći u našu zemlju kao učesnici Kongresa UEFA, koji se održava u Beogradu.

Predsednik Dragan Džajić uručio je prvom čoveku FS Švajcarske Dominiku Blanu plaketu Fudbalskog saveza Srbije, dok je Marko Di Palma iz ruku nešeg generalnog sekretara Branka Radujka dobio dres naše reprezentacije.

Novi susret najviših zvaničnika dva fudbalska saveza zakazan je već za sredinu novembra u Cirihu, kada se Švajcarska i Srbija budu sastale u meču pretposlednjeg kola 'A' divizije Lige nacija'', saopštili su iz FSS.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke