FSS ne žuri sa kaznom Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
petak 27.11.2020.
08:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Procedura treba da se ispoštuje.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Četvrtak je rezervisan za sednice Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, pa su ''disciplinci'' i juče zasedali, ali na sednici nisu razmatrani incidenti sa Kup utakmice između Crvene zvezde i Zlatibora, prenosi ''Žurnal''.

Podsetimo, tokom meča došlo je do ulaska pojedinih navijača na tribine i atletsku stazu, zbog čega je ovaj susret bio u prekidu par minuta, početkom drugog poluvremena.

Kako saznaje pomenuti list, Disciplinska komisija FSS je prvo zatražila izjašnjenje o ovom događaju od nadležnih u Crvenoj zvezdi, pa bi tek na narednoj sednici moglo da se eventualno odlučuje o izricanju kazne klubu iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je taj meč dobila sa 4:2 i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije gde tek treba da se sastane sa ekipom Rada.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
15:33

Kazna treba da bude pravicna i srazmerna dogadjajima, a to znaci da se Zvezda zbog tog ispada izbaci iz kup takmicenja ove godine da napokon jednom preduzmemo neke mere da navijaci vise ne mogu da se ponasaju kako oni zele, nego da moraju da postuju neka pravila i zakone ove zemlje.