FSS o Mažiću: "Veliko priznanje za srpski fudbal"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.05.2018.
15:56
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) izrazio je danas zadovoljstvo time što će Milorad Mažić suditi finale Lige šampiona Real-Liverpul.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije je čestitao Mažiću i njegovim pomoćnicima na izuzetnom priznanju koje je "u isto vreme i veliko priznanje za srpski fudbal i FSS".

"FSS izražava veliko zadovoljstvo povodom odluke da Milorad Mažić bude glavni arbitar predstojećeg finala Lige šampiona", navodi se u saopštenju.

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da će Mažić zajedno s pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem suditi finale Lige šampiona.

Dodatne sudije biće Nenad Đokić i Danilo Grujić, rezervni Nemanja Petrović, a četvrti arbitar Klemen Turpan iz Francuske.

Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula igraće se 26. maja u Kijevu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dexa
Monday, 07.05.2018
17:01

Koooje bre priznanje za Srpski fudbal ???nIsljucivo njegovo znanje, profesionalizam, trud i rad !nFudbal nam je gori od septicke jame !

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 07.05.2018
16:35

Kakve crne veze ima srpski fufbal i sudija? Doslovce kao kada bi na nekoj najpopularnijoj sportskoj televiziji finale SP komentarisao neki nas komentator.

avatar
RG VILI
Monday, 07.05.2018
21:49

Cudo nema saopstenja iz ljutice bogdana?

avatar
Delije Sever 021
Monday, 07.05.2018
16:30

Evo ih ovi,omdah prisvajaju tudj uspeh. Bolje dajte para i radite terene po jelen livada ligi Srbije,ulozite malo u infrastrukturu a ne sve da se ulaze u vikendice :)