FSS odlučio - najbolje iz Srbije Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 07.12.2023.
16:08
Izvor: Sportske.net

Priznanje za najbolju fudbalerku naše zemlje dobila je kapiten reprezentacije Violeta Slović.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije danas je objavio osvajače Zlatnih lopti u kategoriji najbolji trener, fudbalerka i fudbaler iz Srbije u 2023. godine.

Priznanje za najboljeg trenera dobio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, najbolji fudbaler Srbije je najbolji strelac naše reprezentacije u istoriji Aleksandar Mitrović, dok je nagradu za najbolju fudbalerku dobila kapiten ženske reprezentacije Srbije Violeta Slović.

Odluku o nagradama doneo je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije na predlog Stručnog odbora čiji je predsednik Stanislav Karasi.

Dragan Stojković je četvrti put u trenerskoj karijeri osvojio  priznanje za najboljeg trenera u Srbiji (2016, 2021, 2022, 2023), Aleksandru Mitroviću je ovo treće priznanje (2018, 2022, 2023), a Violeti Slović druga nagrada posle 2019. godine, kada je FSS i započeo izbor najbolje fudbalerske iz Srbije.

Trofeji će laureatima biti uručeni 29. decembra na svečanom Novogodišnjem koktelu u Kristalnoj dvorani hotela Hajat. Tom prilikom biće promovisana i nova aplikacija Fudbalskog saveza Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke