Smena u FSS - Logična odluka?

Autor: Sportske Net
četvrtak 14.10.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Loši rezultati...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije smenio je Zvonka Živkovića sa mesta selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije. Posle loših rezultata na kvalifikacijama za EURO, dve strane su sporazumno prekinule saradnju. 

Živkovića će privremeno menjati Aleksandar Rogić. 

"Fudbalski savez Srbije se zahvaljuje na saradnji Zvonku Živkoviću i želi mu sve najbolje u daljoj karijeri. Za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije (U21) imenovan je Aleksandar Rogić sa svojim stručnim štabom", navodi se na sajtu FSS.

Živković se zahvalio FSS na ukazanom poverenju.

"Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i FS Srbije želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru A tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Кataru 2022. godine", istakao je Živković.

"Orlići" kvalifikacije za EP nastavljaju narednog meseca utakmicama protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima. Oni su trenutno peti, od ukupno šest ekipa u grupi, posle četiri kola i četiri boda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke