FSS u problemu, Srbija kreće na turneju bez selektora, gde je zapelo?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.12.2020.
09:56
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Fudbalska javnost nestrpljivo čeka sledeći potez saveza.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U trenucima kada se očekuje imenovanje novog selektora Srbije, stiže zanimljiva vest.

Sport klub prenosi da će fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od fudbalera iz Superlige vrlo verovatno učestvovati na desetodnevnoj turneri u Sjedinjenim Američkim državama i to krajem januara.

Tamo su planirane dve utakmice, protiv domaće ekipe SAD i Dominikanskom Republikom u periodu od 21. do 31. januara, a konačan izbor igrača zavisiće od inicijalnih predloga klubova koji će poslati najviše po dvojicu kandidata. Predstavnici FSS definisaće konačan spisak.

Što se pitanja selektora tiče, pregovori sa Draganom Stojkovićem Piksijem ne idu planiranim tokom i velike su šanse da Srbija novu godinu dočeka bez selektora, tvrdi isti izvor.

Zbog toga se i postavlja pitanja hoće li FSS prihvatiti poziv organizatora, zvaničnog odgovora još uvek nema i zbog činjenice da se superligaši u tom periodu pripremaju za nastavak sezone.

Takođe, otkazom Vladimira Ivića savez bi mogao da ima još jednu realnu mogućnost kada je mesto selelektora u pitanju, međutim za sada nema informacija u vezi bilo kakvog kontakta FSS i nekadašnjeg stratega Makabija iz Tel Aviva.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.12.2020
19:05

Ako Ivic prihfati da se valja u Vucicevo, Kokezino, Pantelicevo i Terzicevo blato ispace naj glupsi trener i covek na svetu! Svi ovi koje sam naveo su obicni lupezi profiteri i kriminalci, koji nas gradjane kostaju ogromne pare a bez usoeha za reprezentaciju!

avatar
cupavci
Tuesday, 22.12.2020
17:56

Niko pametan sa ovima neće u isto kolo

avatar
napred Panktizan!
Tuesday, 22.12.2020
15:31

Jasno je da cekaju Milojevića jer je to c. savez. Sto se tiče selektora, idealno rešenje je Pixi jer se nadam da u ovakvom savezu ni jedan grobar neće prostati da bude selektor, iako su naši treneri najbolji koke ova zemlja ima. Ako je već iz drugog tabora, Pixi je odličan, po Partizan čak bolji od Tumbakovića, koji namerno nije zvao Blekija, dokle god je ovaj bio član Partizana! Sa druge strane, zvezda je od '91. do danas najuspesnija bila za vreme Pixija, tada su osvojili dve duple krune zaredom, u LS ispali UEFA lakrdijom dobivsi Milana, i na gol razliku od Rendzersa. U LE su u 93.minutu izgubili prolece u Evropi protiv Strazbura. Imali su sponzora Tojotu koji je sve samo ne drzavni. Danasnji "uspesi" na papiru jesu veci, ali danas nisu cista posla najblaze receno. Pixi je bio spas za zvezdu, na nasu srecu on je oteran, a ovo danas sto oni smatraju da su stali na noge ce puci kao balon, a svi znamo i kada.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 26.12.2020
21:59

Ne Blekija nego Kalabu. Nikakva to lakrdija nije bila, MILAN je tih sezona bio najbolji i u Italiji i u Evropi i opravdao je tu njihovu odluku jer je te sezone lepo osvojio LS. Da nam nisu mozda trebale sudije? Pitam te jer navijam za Milan, onakvim igracima da neko pomaze? Smesno, zivota mi. Nisu cigani ispali na gol-razliku od Rendzersa, tamo je bilo 1:0 za Glazgov Rendzers (Naco Novo im dao gol u 90. minutu), a u Beogradu je bilo 0:0.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 22.12.2020
12:45

Probali smo mnogo puta sa selektorom, mozemo slobodna da probamo i bez njega

avatar
Nikola Ljubić
Tuesday, 22.12.2020
11:58

A da se nesto promeni i u savezu?

avatar
~Posejdon~
Tuesday, 22.12.2020
11:52
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 26.12.2020
21:59
avatar
toma1980
Tuesday, 22.12.2020
11:15

Da se ja pitam na mesto Selektora bi doveo Bijelsu!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
11:01

Ceka se da milojka dobije otkaz.