Fudbaler Čukaričkog sve otkrio: ''Dva puta sam bio blizu Partizana, jednom se i Zvezda uključila''

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.07.2022.
16:46
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Na kraju, ostaio je na Banovom brdu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Pouzdani vezista Marko Docić već šest godina nosi dres Čukaričkog, kapiten je tima i ''produžena ruka'' trenera na terenu, pa je jasno koliko znači ''Brđanima'' i u novoj sezoni.

Ipak, malo je nedostajalo da ovaj 29-godišnji vezista sa Banovog brda ''skrene'' na ''Marakanu'' ili u Humsku, jer je bilo interesovanja sa obe strane Topčiderskog brda, posebno iz Partizana.

Na tu temu je sada progovorio u intervjuu za TV Arena sport.

''Dva prelazna roka sam bio veoma blizu prelasku u Partizan. Nisam imao ja direktan kontakt, već moj tadašnji menadžer i Vladimir Matijašević. Nije došlo do dogovora, a tokom jednog prelaznog roka je i Zvezda pokazala interesovanje'', izjavio je Docić.

Čukarički će u četvrtak startovati na evropskoj sceni protiv Rasinga iz Luksemburga, a juče je obavljen i žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pa će se ''Brđani'' sastati sa holandskim Tventeom ukoliko eliminišu Luksemburžane.

''Rasing je svakaku za respekt. Osvojili su Kup i poseduju neki kvalitet. Imaju dosta stranaca, tako da treba ozbiljno da ih shvatimo. Svako ko misli da se tamo ne igra ozbiljan fudbal - greši. To je dosta viši nivo nego što je ranije bio slučaj.

Čini mi se da je Zvezda prošla najbolje. Mi smo dobili jednog jako dobrog protivnika i mi i Radnički. Partizan, čini mi se da je prošao sasvim solidno, kao i Zvezda. Biće dosta interesantno i kod nas i u Nišu i među 'večitima'. Zvezda će sigurno napasti Ligu šampiona ove godine, mi želimo što dalje da stignemo u Evropi.

Velika su očekivanja, ali koliko ćemo uspeti videćemo. Među nama u ekipi smo priželjkivali Rapid iz Beča, ali eto došao je Tvente. Treba prvo proći Rasing pa onda razmišljati o Holanđanima. Videli smo Fejenord protiv Partizana i koji je to nivo fudbala'', objasnio je Docić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke