Fudbaler Kelna o Partizanovoj igri: ''To nije sportski duh kome težim''

Autor: Darko Mitrović
petak 14.10.2022.
18:50
Izvor: Sportske.net

Možda bi trebalo više da se posveti sopstvenim greškama.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Partizan je sinoć napravio verovatno i ključni korak ka plasmanu u nokaut fazu takmičenja Lige konferencija.

Crno-beli su pred svojim navijačima savladali Keln sa 2:0 i dva kola pre kraja grupne faze takmičenja izdvojili se na čelu tabele Grupe D sa tri boda više od Nice i četiri od Kelna i Slovackog.

Prvom golu sinoć u Humskoj kumovala je velika greška defanzivca gostiju Tima Hibersa, na šta se zatim nadovezalo i majstorstvo Fusenija Dijabatea koji je svojim golom ''načeo'' ekipu Kelna.

Posle meča, Hibers nije bežao od priče o svom kiksu, ali je zatim u razgovoru sa novinarima skrenuo temu na nešto drugo, a to je način igre Partizana koji mu se nije nimalo dopao.

''Očigledno je da sam ja kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške'', rekao je Hibers, a onda nastavio o Partizanu.

''Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice, ali ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi.

Imam utisak da je tokom drugog poluvremena lopta u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi'', zaključio je Hibers.

Njegov saigrač Florijan Kajnc se takođe dotakao ove teme, ali u znatno pomirljivijem tonu.

''Ne možete im zameriti što često leže na zemlji. Možda nama nedostaje malo iskustva u tome'', rekao je Kajnc.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke