Fudbaler Partizana otvorio dušu: "Niko me nije zvao da igram za Srbiju"!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 12.01.2021.
15:52
Izvor: Sportske.net

Momak rodom iz Kragujevca se opredelio za Mađarsku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Filip Holender izjavio je da ga niko nije zvao da igra za reprezentaciju Srbije, te se odlučio da brani boje Mađarske.

Jedan od najboljih prvotimaca crno-belih u jeseni za nama sumirao je utiske prvih nekoliko meseci u taboru kluba iz Humske.

"Nije me niko kontaktirao da zaigram za reprezentaciju Srbije. Bilo je nekih priča kad sam bio mlađi za selektivne utakmice. Bar ja mislim - nije bilo ništa ozbiljno" - rekao je Holender za Sportski žurnal.

Prisetio se da je osetio veliku čast kada je saznao da je dobio poziv iz Partizana.

"Čudan osećaj, dešavalo se pred kraj prelaznog roka. U isto vreme – fantastično, rođen sam u Srbiji, ogromno zadovoljstvo mi je bilo što sam dobio poziv Partizana" - rekao je reprezentativac Mađarske.

Istakao je da mu je u ovom trenutku prioritet da pobeđuje utakmice i osvaja trofeje sa Partizanom, a da će o Evropskom prvenstvu razmišljati kad dođe vreme.

"Lični planovi i želje Partizana se poklapaju. Hoću da probamo da pobeđujemo sve utakmice i - osvajamo trofeje. Reprezentacija Mađarske? Tek na leto, Evropsko prvenstvo... Otom-potom" - zaključio je Holender razgovor za beogradski sportski list.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak