Fudbaleri Novog Pazara na pripremama u Antaliji

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 12.01.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas u Antaliju, gde će se u naredne dve sedmice spremati za nastavak takmičarske sezone i odigrati pet prijataljskih utakmica.

FK Novi Pazar
FK Novi Pazar

Povezane vesti

Među 23 fudbalera su golmani Filip Kljajić, Lazar Slavković i Almin Kahrimanović, kao i defanzivci Periša Pešukić, Slobodan Rubežić, Numan Kurdić, Ensar Brunčević, Milan Joksimović, Filip Jović i Vahid Zimonjić.

Na spisku su i igrači veznog reda Miljan Momčilović, Danko Kiković, Semir Alić, Petar Đuričković, Miloš Mijić, Nenad Gavrić, Bojica Nikčević, Nikola Bogdanovski, Miloš Filipović, Mitar Ergelaš i Ibrahim Fijuljanin, uz napadače Andriju Majdevca i Slobodana Stanojlovića.

Osim trenera Aleksandra Stankovića, u Antaliji će sa fudbalerima raditi još prvi pomoćnik Miljan Đurović, stručnjak za kondiciju Aleksandar Ilić i trener golmana Suad Prtinac.

U pazarskoj ekspediciji su još sekretar stručnog štaba Emir Bihorac, fizioterapeut Haris Bihorac, komesar za bezbednost Bekir Sebečevac i generalni sekretar Fikret Međedović.

Prema najavama iz sportskog sektora Novog Pazara, ekipi bi ubrzo trebalo da se priključe još jedan ili dvojica novih igrača.

Šestoplasirani tim Super lige Srbije u prvom kontrolnom susretu u Turskoj zakazanom za 14. januar igraće protiv mađarskog Vašaša.

Posle toga slede test mečevi protiv Kapaza iz Azerbejdžana (16. januar), poljskog Stala iz Mjeleca (18. januar), austrijskog Rida (20. januara) i ukrajinskog Černomoreca iz Odese (26. januar).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke