Fudbaleri Voše igraju 'svi za jednog, jedan za sve'!

Autor: Miloš Marković
petak 06.02.2015.
13:18
Izvor: Sportske.net

Odlična atmosfera unutar novosadskog tima na pripremama u Turskoj može se posmatrati i kao indikator stvari koje se očekuju u nastavku sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pobede protiv slovačkih timova, Senice (2:0) i Viona (2:1) raduju, ali odnos prema igri, timski duh i visok stepen morala, naročito u trenutcima kada je na snazi negativan rezultat, govore u prilog činjenici, da je stručni štab Vojvodine, na dobrom putu.

Zoran Marić pravi „ratničku“ ekipu, poručuju iz kluba.

"Jučerašnji dueli sa slovačkim timovima prikazali su nam, nivo forme, koje iskreno govoreći, nisam očekivao u ovoj fazi rada."
 
"Ekipa koja je, igrala protiv Senice, posebno u prvom poluvremenu, bila je veoma raspoložena i prikazala na momente izuzetnu igru i jedino je šteta, što su zbog povreda teren ranije morali da napuste, kapiten Mijat Gaćinović i Elmir Asani.",
rekao je Marić.

Nakon utakmica se ipak pokazalo da povrede nisu ozbiljne koliko se mislilo, što je potvrdio i lekar kluba.

"Kod Gaćinovića je u prvi mah izgledalo da se radi o težoj povredi. Srećom, posle pregleda, ustanovili smo da je reč o lakšoj distorziji kolena i očekujem da će se on brzo vratiti trenažnom procesu. Što se Asanija tiče, kod njega je povreda skočnog zgloba malo kompleksnija i već smo uključili terapiju. Pratićemo kako oporavak teče i videćemo kada će moći da se uključi u rad."
, rekao je Borko Vukosav.

Fudbaleri su dobili zasluženi odmor, rukovodstvo je razmišljalo i o otkazivanju utakmice.
 
"Danas  smo, tokom prepodneva, malo relaksirali igrače, a nakon ručka će ekipa biti nagrađena izletom u Antaliju. Sutra se vraćamo u ritam od dva treninga dnevno.Razmišljali smo o tome da, zbog umora, otkažemo jedan od dva duela predviđena za nedelju (mađarski Đer i danski Odenze), ali smo od te ideje ipak  odustali i sprovešćemo zacrtani plan do kraja.", saopšteno je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke