Fudbalske legende u sredu igraju za Radakovićevu pobedu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.10.2021.
23:11
Izvor: Sportske.net

Vreme je da se konačno prikupe neophodna sredstva.

STARSPORT/Pedja Milosavljevic
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Još od letos traje humanitarna akcija koja za cilj ima prikupljanje neophodnih finansijskih sredstava za lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića, kome je krajem 2020. godine dijagnostifikovan difuzni karcinom želuca, a nastavak lečenja u Turskoj biće moguć pošto se prikupi novac u iznosu od oko 100.000 evra.

Letos su u Partizanu prikupljena određena sredstva, takođe i preko SMS poruka, ali neophodna suma i dalje nije dostignuta.

Poslednjih nedelja inicijativu za pomoć Radakoviću preuzeo je FK Miljakovac koji u sredu organizuje humanitarnu utakmicu, na kojoj će učestvovati brojni nekadašnji fudbaleri i Radakovićevi saigrači.

''Plejada asova se odazvala na poziv za odigravanje utakmice za pomoć Radakoviću, tako ćemo na terenu SC Rakovica imati prilike da vidimo Đorđa Pantića, Aleksandra Čanovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Ljubinka Drulovića, Gorana Troboka, Miroslava Radovića, Branu Ilića, Nebojšu i Nenada Marinkovića, Nenada Stojakovića, Predraga Rogana i Danka Lazovića. U narednim danima očekuje se još potvrda legendarnih asova koji će zaigrati na ovom humanitarnom meču'', navedeno je na klupskom sajtu.

Svi oni koji ne budu u prilici da prisustvuju ovoj utakmici, mogu i dalje da pomognu slanjem SMS poruke 1082 na 3030.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke