Furiozno u Ivanjici, neki novi Partizanovi klinci!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.07.2022.
21:52
Izvor: Sportske.net

Dan za afirmaciju Partizanovih dečaka.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan dominira već od samog starta prvenstva. Crno-beli su danas u Ivanjici savladali Javor sa 0:4 (0:1) i tako sjajno počeli prvenstvenu trku. 

Opipavanje snaga je bilo vidljivo na samom startu na stadionu kraj Moravice, a Partizan je bio taj koji je prvi pripretio u 9. minutu kada je Urošević šutirao glavom pored gola. 

Crno-beli su bili nešto ozbiljniji rival jer su pretili posle prekida, a imao je i Rikardo jedan dobar udarac ka golu domaćina. 

Gol je viđen u 21. minutu, mladi Mihajlo Petković je uspeo da se namesti na desnu nogu, šutirao sa oko 20 metara od gola, pogodio je sam ugao za 0:1 i suze golobradog dečaka. 

Prelep gol.

U nastavku meča Javor je krenuo nešto ofanzivnije, puleni igora Bondžulića su imali dve šanse, prvu preko Gigića kada je i VAR tehnologija potvrdila da je sudija Milanović bio u pravu kada nije dosudio penal za domaćina, a drugu preko Lukovića kada je fudbaler domaćih šutirao preko gola. 

Do kraja poluvremena vredne pomena su i "makazice" Meniga kada je lopta otišla pored gola. 

Jedini gol iz prvog poluvremena možete videti OVDE.

U nastavku Partizan bolji, preko Rikarda su pokušali već na startu da stignu do dupliranog vođstva, ali je golman Petrović dobro intervenisao, da bi u 59. minutu bio viđen poništen gol Partizana. 

Rikardo je postigao gol nakon dodavanja Andradea, a onda, dva minuta kasnije, informacija iz VAR sobe da je u začetku akcije napravljen faul od strane Sameda Baždara, pa je gol poništen. 

Igrao se 68. minut kada je Partizan otišao na veliku prednost, Natho je bio strelac, dobio je loptu od Meniga sa leve strane, namestio se na udarac, imao je ogroman prostor ispred sebe i pogodio je za 0:2. 

Partizan je nastavio sa napadima i stigao je i do trećeg gola. 

Aleksandar Filipović je prodirao po desnoj strani, podigao je glavu, video Sameda Baždara, poslao mu je loptu po zemlji, a mladi napadač crno-belih postiže prvi gol u seniorskoj karijeri! Veliki posao je odradio Patrik Andrade prilikom ovog gola. 

Još jedan gol Partizana do kraja, postiže ga Rikardo...

Upravo je napadač sa Zelenortskih ostrva pao u kaznenom prostoru, sudija Milanović je pokazao na belu tačku, a i Rikardo postiže svoj prvenac ove sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke