Gaćinović: ''Ne zaustavljamo se, sledeća je Zvezda!'

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.09.2022.
18:14
Izvor: Sportske.net

Trener Novog Pazara nije u potpunosti zadovoljan današnjom partijom njegovog tima.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prva tri kola, Novi Pazar je bio na dnu tabele sa sva tri poraza, ali onda je mimo svih očekivanja uspeo da savlada Partizan, vratio veru u sopstvene mogućnosti i započeo seriju pobeda koja i dalje traje.

Tim Vladimira Gaćinovića je danas protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu slavio sa 3:1, što je Pazarcima sedmi trijumf u nizu i oni su od danas na prvom mestu na tabeli superligaške tabele, doduše uz dva meča više od Crvene zvezde.

Upravo će Crvena zvezda biti gost Novog Pazara u sledećem kolu, a trener Gaćinović veruje da njegov tim može i protiv aktuelnog šampiona da produži ovaj fenomenalni niz.

''Odigrali smo sjajno prvih 15 minuta utakmice, a onda sramnih pola sata sa igračem više. Od toga me je sram kako smo odigrali! U tom delu je Radnički bio dominantniji, propustio nekoliko šansi... Sa nekim izmenama smo odigrali bolje u nastavku. Ja razumem momke, ovo im je sedma pobeda u nizu, nije lako pobeđivati u kontinuitetu, ali ne zaustavljamo se na tome, sledeća je Crvena zvezda, mi gajimo ambicije, zašto ne bismo gajili'', poručio je Gaćinović za ''Arenu sport'' posle meča na ''Čika Dači''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke