Gaćinović: "Puni samopouzdanja idemo na Banovo brdo"

Autor: Milovan Longinov
petak 12.03.2021.
16:12
Izvor: Sportske.net

Želi i nastavak tridicije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je danas da njegova ekipa na gostovanje Čukaričkom ide puna samopouzdanja i dodao da veruje da će niški tim nastaviti dobru tradiciju na Banovom brdu.

"Na Banovo brdo idemo puni samopouzdanja, a vrlo dobro znamo da je pred nama jedno od najtežih gostovanja u ligi. Čukarički je u odličnoj formi, veoma je kvalitetan tim, a posebno dobro igra na domaćem terenu. Oni su brzi, agresivni i čeka nas teška bitka na sredini terena", rekao je Gaćinović, prenosi klub.

"Da bismo napustili Beograd uzdignute glave moraće svi igrači da budu na svom maksimumu", dodao je on.

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju sutra Čukaričkom, u prvoj utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Radnički je deveti na tabeli sa 37 bodova na svom kontu, dok je ekipa sa Banovog brda četvrta sa 51 bodom.

Gaćinović za meč na Banovom brdu neće moći da računa na povredjene Filipa Markovića, Dušana Pantelića i Ognjena Djuričina.

"Ovaj podatak mi je svakako poremetio planove prilikom pripreme meča, tako da ćemo morati da zbijemo redove i korigujemo prvobitnu varijantu oko startne postave", rekao je trener Radničkog.

"Ipak, mi imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore izazovima jednog ovakvog meča i očekujem da budemo na potrebnom nivou kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", dodao je Gaćinović.

Šef stručnog štaba Radničkog naveo je i da veruje da će njegov tim potvrditi da ide uzlaznom linijom.

"Meč protiv TSC-a treba da nam bude vodilja. Bili smo organizovani, taktički disciplinovani i ostvarili smo cilj. I pre toga smo protiv Proletera pružili solidnu partiju, iako smo nesrećno poraženi, tako da mi te dve predstave ulivaju veru i mislim da možemo biti još bolji", rekao je Gaćinović.

"Ja lično nisam imao uspeha na Banovom brdu kao trener Spartaka, ali zato Radnički ima veoma dobru tradiciju na tom stadionu i verujem da će se ta tradicija Radničkog i nastaviti", zaključio je on.

Utakmica Čukarički - Radnički Niš igra se sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke