Gaćinovića nasledio bivši igrač Partizana

Autor: Filip Rodic
sreda 17.04.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Ostaje Gaćinovićev stručni štab.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sportski direktor FK Napredak Mladen Dodić naveo je novog naslednika na mestu Vladimira Gaćinovića.

Radi se o Branku Saviću, bivšem protimcu Partizana u dva navrata. Ostaje uz njega Gaćinovićev stručni štab.

"Obavili smo razgovore sa dosadašnjim saradnicima Vladimira Gaćinovića i taj stručni štab ostaje da radi. Na čelu tog stručnog štaba biće Branko Savić, koji je takođe iskazao veliku posvećenost, profesionalnost i privrženost klubu", naveo je Dodić na konferenciji za medije.

Prethodno se na konferenciji osvrnuo na dešavanja posle poraza od Radnika iz Surdulice, na šta se nadovezala Gaćinovićeva ostavka.

"Žao mi je što je utakmica sa Radnikom otišla u drugom smeru i dobila negativne i neistinite konstatacije, a posebno mi je žao zbog poraza, zbog Balevića, koji je i pored svega dokazao da je veliki potencijal. 20 godina sam u fudbalu kao trener i razumem neke odluke u afektu, ali jedna utakmica ne može da promeni celokupnu ocenu prethodnog rada. A, posle svega, ostavka Vladimira Gaćinovića je iskorišćena i zloupotrebljena za ove negativne, odnosno neistinite konstatacije oko ishoda susreta sa Radnikom. Citiraću Ljupka Petrovića, a citiram one koji su se dokazali i koji su napravili rezultate u svojim karijerama 'Dobar trener može da bude i u lošoj ekipi, uspešan trener ne može da bude sa lošom ekipom, uspešan trener može da bude samo sa dobrom ekipom' “, obrazlaže Dodić.

"Mi smo imali dobar stučni štab i dobrog šefa, ali i dobru ekipu i napravili su dobre rezultate. Klub je imao planove, kako bi u novoj sezoni napravili korak napred. Sada moramo dalje bez Gaćinovića, mnogo je značio Napretku, naravno uvek je to dvosmerno, značio je i Napredak Gaćinoviću. I zahvaljujemo mu se na svemu i želim mu i u ime Kluba i svoje lično ime zbog našeg odnosa, koji je prevazišao profesionalne okvire, suprugi Zagi dobro zdravlje, a njemu uspeh u daljoj karijeri, kao i celoj njegovoj fudbalskoj porodici", naveo je Dodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke