Gde će igrati Zvezda? Ovo su opcije, UEFA zaseda!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
20:57
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Na odluku se neće čekati dugo.

EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Samo par dana pošto je ekipa Ararat-Jermenije izborila plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope, pobedom nad Celjem u produžecima (1:0), fudbal je u Jermeniji pao potpuno u drugi plan.

Izveštavali smo tokom dana da je došlo do ratnih sukoba između Jermenije i Azerbejdžana u Nagorno-Karabahu, proglašeno je ratno stanje i jasno je da sada ne postoje bezbednosni uslovi da se utakmica između Ararata i Crvene zvezde održi u četvrtak u Jerevanu.

Svi sada prate situaciju, uz nadu da će ratna dejstva biti što pre okončana, a UEFA bi već u ponedeljak trebalo da donese konačnu odluku o ovoj utakmici.

Nekoliko je opcija u igri - prva, za koju se i Zvezda zvanično zalaže je zamena domaćinstva, odnosno da se meč odigra na ''Marakani''.

Ukoliko UEFA to ne prihvati, onda bi se igralo na neutralnom terenu, a kako ''Telegraf'' večeras prenosi, u igri su Mađarska, Kipar ili Poljska.

Ukoliko ekspedicija Ararata uopšte ne bude mogla da izađe iz Jermenije narednih dana, onda je moguće da Zvezda čak i bez borbe uđe u Ligu Evrope.

Čekamo epilog, sutra je odluka.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Sunday, 27.09.2020
22:24

Osetili smo 90ih isto to. Pre svega da se rat sto pre okonca, a sto se utakmice tice ako je moguce odigrati bilo gde. Dal zameniti domacinstva ili na neutralnom terenu.

avatar
Red to the bone
Sunday, 27.09.2020
21:37

Navijam za Zvezdu, al’ sam uz Jermene. Ovo je više od sporta