Gde će Lalat posle Zorje? ''Vojvodinu volim kao drugu majku, ali...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.08.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Kratko je potrajala njegova ukrajinska avantura.

Marko Spasojevic/Starsportphoto
Marko Spasojevic/Starsportphoto

Povezane vesti

Nenad Lalatović je ponovo slobodan u izboru nove sredine.

Na klupi ukrajinske Zorje je proveo nepuna dva meseca, rezultati nisu bili prema očekivanjima i temperamentni srpski trener je odlučio da se povuče sa te pozicije.

Sada se već postavlja pitanje koji će biti njegov sledeći angažman, jer je u dosadašnjoj karijeri Lalatović uglavnom, brzo nalazio nove poslove.

Kako sada stoje stvari, planira povratak u Srbiju i preuzimanje nekog od ovdašnjih klubova, ali u razgovoru za ''Sportski žurnal'' otkriva i jednu svoju (za sada) neostvarenu želju, da se vrati na klupu novosadske Vojvidine.

''Najviše volim da radim u Srbiji i to svi znaju. Imam, međutim, određene probleme s pojedinim ljudima u srpskom fudbalu, koji žele da mi zabrane rad u njemu. 

Jedan čovek iz Novog Sada mi je, čak, rekao da će da se potrudi da me fudbalski uništi i natera me da završim karijeru. I da ni ne pomišljam da se vratim u Vojvodinu, klub koji doživljavam kao svoju drugu majku. 

Uz njega je tu još jedna osoba iz našeg saveza, ali me to ne plaši, niti oni to mogu da urade'', objasnio je Lalatović.

Podsetimo, Vojvodina je nedavno promenila trenera, Radoslava Bataka je nasledio Ranko Popović, pa je to mesto već popunjeno, ali s obzirom da se u Superligi treneri menjaju ''kao na traci'', ne sumnjamo da će Lalatović brzo dobiti novu ponudu nekog od ovdašnjih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke