Gde je i šta radi prvi tamonoputi reprezentativac Srbije?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 18.11.2021.
17:40
Izvor: Sportske.net

Mnogo je obećavao.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Nekadašnji mladi fudbaler reprezentacije Srbije Džejson Prodanović je obećavao svojevremeno, ali njegova karijera trenutno ide nešto težom putanjom nego što je bilo nagoveštavano.

Tog februara 2016. godine, Džejson Prodanović je kao dvostruki strelac debitovao u dresu mlađih kadeta i najavio je da bi u skorije vreme mogao da dosegne i do seniorskog tima, međutim, za sada se to nije dogodilo. Odigrao je ukupno tri meča za reprezentaciju u U15 i U16 selekciji, tri gola su na njegovom kontu i to je sve.

Obećavao je tada u dresu mlađih selekcija Borusije Dortmund, čekao se njegov proboj do prvog sastava, ali ne, šansu za napredak morao je da sačeka na nekom drugom mestu. Tako je od Esena i mlađih kategorija Duizburga došao do nemačkog četvrtoligaša Erdingena ovog leta.

Još čeka na svoj prvenac u Erdingenu, za koji je odigrao 17 utakmica ove sezone. Igra na poziciji desnog beka i dalje mu je tek 20 godina, vremena da njegova karijera uzlaznom putanjom ima, ali potencijal je obećavao mnogo više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke