Gde je stala Zvezda, nastavlja Partizan! ''Grobari'' oduševljeni!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.09.2017.
21:54
Izvor: Sportske.net

Sjajno poluvreme crno-belih, iako bez pomoći navijača u Humskoj. Moglo je i ubedljivije!

EPA/PETER KLAUNZER
EPA/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Maestralno poluvreme Partizana protiv prvog favorita u Grupi B, ekipe kijevskog Dinama.

Crno-beli vode golovima Ožegovića i Tavambe, a gosti su u finišu prvog poluvremena imali i mnogo sreće kada je Koval sa gol linije izvukao loptu koju su mnogi već videli u golu.

Borba se rasplamsala od 17. minuta. Prvo je Suma kreirao lepu akciju posle koje je Everton ušao u kazneni prostor, šutirao sa nekih 14 metara, ali je njegov pokušaj izblokiran.

Usledila je kontra gostiju i pokušaj Kraveca sa dvadesetak metara iskosa sa desne strane, ali je Vladimir Stojković bio na visini zadatka.

Tri minuta kasnije još jedna obećavajuća akcija Partizana, opet ju je Suma kreirao, ovoga puta u saradnji sa Jankovićem koji je uputio loptu na levu stranu ka usamljenom Nemanji G Miletiću, on je uputio oštar centaršut po zemlji, ali  su domaći izblokirali taj pokušaj i otklonili opasnost od svog gola.

Ali, najbolju priliku od početka meča imali su Kijevljani u 25. minutu, kada je posle kiksa odbrane crno-belih na levoj strani Gonzales izbio oči u oči sa Stojkovićem, ali se naš najbolji golman fenomenalno postavio i nogom izbio tu loptu u polje.

Četiri minuta kasnije sjajna minijatura Milana Radina, koji je najpre oduzeo jednu loptu na sredini, a onda se probio nadomak šesnaesterca gde je fauliran. Suma je odlično izveo slobodan udarac, ali je lopta prohujala pored desne stative golmana Kovala.

To je bila najava onoga što je usledilo u 34. minutu!

Nemanja Miletić je iz auta uposlio usamljenog Tavambu na levoj strani, Kamerunac je ''otresao'' Domagoja Vidu, a onda uposlio Ožegovića koji ovu priliku ne propušta - Koval je nemoćan, 1:0 za Partizan.
-
-
Usledio je kraći pritisak gostiju, par opasnih prekida, a onda u 42. minutu još jedna sjajna akcija Sume, asistencija za Tavambu, a Kamerunac je majstorski završio ovaj napad Partizana i naterao Kovala da još jednom izvadi loptu iz mreže - 2:0.
-
-
Treba naglasiti i da je sve počelo od odlične reakcije Evertona koji je osvojio loptu, posle čega je usledila akcija Suma-Tavamba.
-
- - - - -
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1969
Thursday, 28.09.2017
23:10

Kakva smo mi ekipa pajaca i trenerom cirkuzantom, smesni, smesni, bas smesni

avatar
Che NS
Thursday, 28.09.2017
22:49

E tako i treba...Pored ova tri,treba jos tri da nam daju!!! Ovakav odnos prema igri ne razumem,a ne razumem ni trenera koji to dovoljava. Pa bre,mi na livadi bolje znamo ko sta radi,ovi ko razbijena banda!!!

avatar
Dejan Rats Hunter Hetzel
Thursday, 28.09.2017
22:14

Pogledajte izdanje Dinama u prvom poluvremenu i setite se kako ste omalovazavali Spartu. A u stvari su bila odlicna izdanja Zvezde i Partizana, kontrolisali su mec i nisu dozvoljavali protivniku da igra... Odlicni rezultati nasih klubova, realno gledano, cak i neocekivani... Hejtere ostavimo po strani, ko mrzi druge ne voli ni sebe, kompleksima nema pomoci, ostali uzivajmo u uspesima :)

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 28.09.2017
22:07

samo tako, ne treba se nikoga plasiti

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 28.09.2017
22:07

Gde je revolt da nam kaze da tawamba treba da dobije sansu samo na kasicicu ili ovi zvezdasi sto ih stalno unisti u derbiju.

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 28.09.2017
22:00

Braco grobari vidimo se u finalu lige evrope :D.Samo ih udrite (Y)

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 28.09.2017
21:59

Odlicno . Samo da dobijemo ovo ,bilo bi odlicno bez primljenog gola

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 28.09.2017
21:59

Legenda kaže da se Vida od Tawambe odbio pravo u Zagreb 😂😂😂😂😂😂

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.09.2017
21:59

Fantasticno , taman pomislim da posle pobede Zvezde nista nmz da me obraduje dodatno ali vecerasnja partija Grobara sjajnaa . Tavamba i stojke ubise