Gent, ipak, u novim problemima pred put u Beograd

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.11.2020.
19:37
Izvor: Sportske.net

Belgijanci baš u problemu...

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Fudbalski klub Gent je naredni rival Crvene zvezde u Ligi Evrope, a koronavirus je izazvao opštu pometnju u redovima belgijskog tima.

Iako su pojedini igrači dobili negativne rezultate na poslednjem testiranju, problem je što su i prvi trener i trener golmana pozitivni i neće putovati u Beograd.

Belgijski mediji su preneli da će Gent u Beograd doputovati bez šefa stručnog štaba Vima de Dekera, kao i trenera golmana Frenkija Vandenrišea.

Još nije poznato u kom sastavu će Gent na megdan Zvezdi, ali je za crveno-bele svakako olakšavajuća okolnost ako gosti budu bez trenera i pojedinih prvotimaca.

Utakmica Crvena zvezda - Gent na programu je u četvrtak u 21.00.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 03.11.2020
22:51

'Nate Zvezda je oduvek imala mnooogo srece, 'nate oni su 7 tim u Ceskoj , 'nate sad ovim belgijancima ne igra pola tima zbog korone , 'nate Aleksandar Ceferin je Terzin pobratim ....

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 03.11.2020
20:49

Kako lupetate to je cudo,veliki problemi,bas veliki,jedini problem imaju sa odbranom a danas se pojavila informacija da su se oporavila dva stopera i da ce prema svemu do sada jedino imati problem sa golmanom ako se to moze nazvati problem.