Gent precenjen, po kvalitetu ''u rangu Čukaričkog i TSC-a''?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.11.2021.
16:28
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Crno-beli nemaju razloga za strah?

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Partizan večeras od 18:45h gostuje ekipi Genta u Belgiji, u okviru četvrtog kola Lige konferencija, a uoči ovog duela nekadašnji fudbaler i trener Partizana Goran Stevanović dao je prilično optimističku izjavu za TV Arena sport.

Iako je Gent pre 14 dana slavio u Humskoj sa 1:0, Stevanović smatra da je realan odnos snaga drugačiji, u korist Partizana, uz nadu da će crno-beli to večeras i potvrditi.

S tim u vezi, on je belgijski tim uporedio sa Čukaričkim ili TSC-om.

"Imam utisak da je Gent precenjen i da smo ih previše respektovali u prvom poluvremenu meča u Beogradu. Oni jesu dobar tim, kvalitetan i fizički jak, ali ne mislim da su bolji, od recimo Čukaričkog ili TSC. Partizan mora da odigra svoju igru, onako kako je to činio u drugim delu meča na našem stadionu i zaista imamo razloga da se nadamo uspehu", izjavio je Stevanović.

Ne samo što veruje u večerašnji trijumf crno-belih, Stevanović očekuje i da Partizan završi grupnu fazu takmičenja na prvom mestu na tabeli.

"Partizan igra takmičarski, ostvaruje dobre rezultate i zaista mislim da ima kvalitet da osvoji prvo mesto u grupi Lige konferencija. Pokazao je to tokom svih ovih utakmica i verujem da će to potvrditi na večerašnjem gostovanju u Gentu", izjavio je Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke