Glas javnosti - Navijači podeljeni oko izbora Drulovića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.10.2015.
17:38
Izvor: Sportske.net

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Ljubinko Drulović nema baš preveliku podršku među pristalicama Partizana. Jasno je da će već na startu morati da je zasluži mnogo boljim rezultatima u odnosu na svog prethodnika.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Izbor Ljubinka Drulovića za novog trenera Partizana je danas i zvanično potvrđen.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, svojevremeno fudbaler Partizana iz vremena kada su crno-beli prvi put zaigrali u Ligi šampiona, a onda i šampion Evrope u ulozi selektora omladinske reprezentacije naše zemlje pre dve godine prihvatio se veoma teškog zadatka da ekipu Partizana povrati iz superligaške agonije, ali i da nastavi sa dobrim rezultatima na evropskoj sceni.

Ovo su neki od prvih utisaka navijača na vest da će baš Drulović biti naslednik Zorana Milinkovića na klupi Partizana - od pohvala, do kritika na račun uprave.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Thursday, 15.10.2015
21:51

Mislim da vam je trebao iskusniji trener,ovo ste mogli naci i u svom dvoristu-Teleoptiku ali dobro,vi ste birali-vi i gledajte.nSretno komsije,pa ajde makar koja pobeda,jadno je gledati vas kako posrcete i kako se mucite,pa kada ne mozete pobediti ekipu predzanju na tabeli,ne znam cemu da se nadate....mozda 5. mestu na kraju? Nije ni to strasno,pazite se samo plejauta,kud ga tole bas sad izmisli,bolje neka ukida.

avatar
Friday, 16.10.2015
06:40

Bilo je jadno gledati kako vas mucimo sve ove godine...Bili ste nam najveca filijala, da nam nije bilo vas nikad ne bi prodali Ljajica, Markovica, Mitrovica i ostale...

avatar
Srbija Zvezdu voli
Thursday, 15.10.2015
21:19

Ljubinko cenio sam te kao igraca zbog cega mi je sad zao sto si dosao u partizan jer moracu mnogo da ti se smejem.

avatar
Friday, 16.10.2015
06:37

Ako si ga ti cenio, ne sumnjam da to Drula postuje...Ipak si ti veliki poznavalac fudbalske igre - mislim da bi se pokazao kao veliki strucnjak u Poletu iz Trbusana...

avatar
Srbija Zvezdu voli
Friday, 16.10.2015
14:35

Samo sam rekao da mi je zao ljubinka zbog toga sta uradi od sebe.

avatar
X
Thursday, 15.10.2015
20:34

Zoran Vukicpre 1 satnDrlo ko igraca sam te voleo a sad je zajebano zelimti srecu i uspehnnOvaj komentar gore je u skladu a ovaj dole nije.. nnIzvucete tvitove koji vam se svidjaju i stavite naslov da je javnost podeljena. Po svim portalima se ugl pruza podrska Drulovicu, plus po lajkovima prednjace komentari podrske. Je l to isto govori da je javnost podeljena?

avatar
Thursday, 15.10.2015
19:50

Nadam se da je on resenje na duze staze. Srecno Ljubinko!!!

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 15.10.2015
18:33

Drlo ko igraca sam te voleo a sad je zajebano zelimti srecu i uspeh

avatar
Nikola Spasic
Thursday, 15.10.2015
17:52

sto ljudi,sto cudi....covek zna poso perfektno,em iz mladje garde.samo se bojim da je kasno stigao ali sam siguran da ako bude sam odlucivao o zelenom tepihu da ce uraditi sjajan posao za klub...mislim da je partizan konacno nasao resenje na duze staze...pozdrav