Glazer ili Borjan - Ima li mesta za obojicu?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Ako pitate njihovog prethodnika, mogu i jedan i drugi.

EPA-EFE/PETER SCHNEIDER
EPA-EFE/PETER SCHNEIDER

Povezane vesti

Na izričit zahtev sada već bivšeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara, crveno-beli su letos promenili golmana i umesto dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana angažovali Baharovog zemljaka, izraelskog reprezentativca Omrija Glazera.

On je u prvom delu sezone uglavnom opravdao velika očekivanja, iako Zvezda nije ispunila postavljene ciljeve, a Borjan je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Sada kada je Bahar otišao sa klupe Crvene zvezde i vratio se Vladan Milojević na njegovo mesto, otvara se moguićnost za Borjanov povratak već ove zime.

U tom slučaju Zvezda bi imala paklenu konkurenciju na golu, ali se postavlja pitanje treba li joj to, s obzirom da će na proleće igrati samo na domaćoj sceni.

Situaciju posle Baharove smene i moguićnost Borjanovog povratka prokomentarisao je nekadašnji Zvezdin golman Boban Bajković koji u intervjuu za portal ''Srbija danas'' nije mogao da izabere između Glazera i Borjana.

''Zameram mu što smo imali velika očekivanja od njega. Na meču sa Fiorentinom se pokazalo da možemo mnogo i onda su se desili neki porazi. Zameram mu samo rezultatski. Nisam već dugo u klubu i ne znam kakav je bio sa igračima. Derbi i Jang bojs se definitivno nisu smeli dogoditi.

Milan je moj drug i dugo se znamo. Imao je sjajnih mečeva i sezona i doneo je mnogo Zvezdi. On znači svakako Zvezdi kao ličnost i to je moje mišljenje, ali ne mogu da kažem da li je njegovo teranje uticalo na atmosferu.

Da mogu, ja bih ih obojicu stavio na gol. Glazer me je oduševio kao golman i on je najbolje pojačanje od stranaca, po mom mišljenju. A o tome ko je bliži broju jedan, to je svakako pitanje za Vladana Milojevića'', konstatovao je Bajković koji sada radi u stručnom štabu Miloša Milojevića u Al Vaslu iz Dubaija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke