Glazer: "Navijači su me prihvatili, u Zvezdi kao kod kuće!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 10.07.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Izraelski golman se oporavlja od povrede.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u protekloj sezoni bio je izraelski golman Omri Glazer.

Došao je reprezentativac Izraela na "Marakanu" na poziv zemljaka Baraka Bahaa i za razliku od njega oduševio navijače crveno-belih.

Glazer se trenutno oporavlja od povrede, pa ga nema među stativama na pripremnim utakmicama.

"Sve protiče dobro, ali imam malu povredu koju nosim sa poslednje utakmice iz reprezentacije. Radim na oporavku i laganije treneram sa trenerima golmana, kao i kondicionim trenerima. Mislim da će za dva dana biti sve u redu, te da ću moći da branim na utakmicama. Danas je stvarno bilo loše vreme, kišovito, ali volim da treniram u takvim uslovima, golman sam. Ne volim kad sam treniram u teretani, odvojeno od saigrača, tako da bih radije bio i po snegu na terenu", kazao je Izraelac za Zvezdin klupski sajt.

Atmosfera među čuvarima mreže je sjajna, smatra Glazer. 

"Mi golmani se držimo zajedno i funkcionišemo kao mini tim. Sve vreme razgovaramo i želim da im prenesem iskustvo. Trudim se da im na ličnom primeru sve pokažem i objasnim, a oni dobro raduje, slušaju i napreduju. Sjajni su momci i biće odlični golmani. Moram da pohvalim i trenere golmana, jer zaista uživam u radu sa Gašićem i Supićem koji su već dugo u Zvezdi i sjajni su stručnjaci",jasan je Glazer, koji je oduševljen načinom na koji je prihvaćen od strane navijača.

"Navijači su me od prvog dana prihvatili na najbolji mogući način. Mislim da sam im to vratio na terenu i zaista se u Zvezdi osećam kao kod kuće. Mojoj supruzi, kao i meni izuzetno prija Beograd, što je veoma bitno. Što se ambicija tiče, želimo da osvojimo novu duplu krunu, kao što je to Zvezda činila prethodnih godina. Želim i da se plasiramo u Lige šampiona, mislim da je to bitno i za srpski fudbal. To je zapravo naša prva misija, jer plej-of za Ligu šampiona nas očekuje krajem avgusta", apostrofirao je Glazer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke