Glazer pred Benfiku: ''Znam kako se protivnici osećaju kad prođu kroz tunel na Marakani!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Povreda je prošlost, Zvezdin golman je potpuno spreman za duel sa Benfikom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Izraelski golman Omri Glazer počeo je svoju drugu sezonu u dresu Crvene zvezde, ali tek je proteklog vikenda odigrao svoj prvi meč u novoj sezoni, protiv Napretka na ''Rajku Mitiću''.

Razlog zašto je pauzirao bila je povreda od koje se oporavio i sada je spreman za velike izazove koji Zvezdu ove jeseni očekuju, pre svega u novom formatu Lige šampiona.

''Oporavak je trajao dugo, ali sada sam u potpunosti spreman da branim i radujem se što nas u četvrtak očekuje puna Marakana. Mnogo sam se uželeo punih tribina, kao i atmosfere koju prave naši navijači. Branio sam u subotu, ali protiv Benfike nas očekuje spektakl. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a očekivanja su mi pozitivna pred utakmicu. 

Nema sumnje da je Benfika odličan tim, ali bio sam u Zvezdi i prošle sezone i znam kako se protivnici osećaju kad prođu kroz čuveni tunel na Marakani, a onda i čuju huk tribina. Nikom nije svejedno da igra u takvoj atmosferi i to je naša najveća prednost'', izjavio je Glazer za klupski sajt Crvene zvezde.

On smatra da Zvezda ima kvalitet da se na kraju prve faze takmičenja plasira među 24 najbolje ekipe i prezimi u Evropi,

''Imamo pravo da budemo optimistični, ne samo zbog toga što smo domaćini, već i zato što kvalitetno radimo. Izuzetno treniramo i potpuno smo spremni za utakmicu. Sa nestrpljenjem isčekujemo četvrtak, jer su utakmice Lige šampiona, pogotovo na Marakani nešto posebno. Borićemo se za naše navijače, ali i za naš klub, sve sa ciljem da dobrim rezultatom počnemo ovosezonsku Ligu šampiona. Protivnici nam nisu laki, ali idemo utakmicu po utakmicu. Biće makar četiri spektakla na Marakani, gostujemo takođe sjajnim timovima i borićemo se da budemo među 24 najbolje ekipe u Evropi. Izazovno je, ali verujem u tim'', zaključio je Glazer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke