Gobeljić zabranio komentare!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.02.2021.
12:19
Izvor: Sportske.net

Marko Gobeljić je tragičar jučerašnjeg duela.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Marko Gobeljić je mogao da bude junak jučerašnjeg duela, bio je u velikoj prilici da postigne gol, a potom je dobio drugi žuti karton nakon čega je Zvezda morala da promeni plan. 

Upravo zbog toga je Gobeljić dobijao mnoštvo neprijatnih poruka na društvenim mrežama, iako je želeo najbolje po svoj tim. 

Kao rezultat svega, Gobeljić je na svom Instagram nalogu zabranio komentare. 

Podsetimo, slična situacija je bila i sa Žanderom nakon što je igrao rukom u kaznenom prostoru na utakmici protiv Olimpijakosa u okviru Lige šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario21
Saturday, 27.02.2021
13:32

Gobeljic nikad krsten mec nije odigrao u Zvezdi. Ja i dalje ne znam zasto je on tu gde jeste. Kad pomislim da mu je neko dao kapitensku trasku... Kazu veliki je navijac. Pa i ja sam. Ali eto ne igram u Zvezdi. Ajde da sastavimo tim od 11 najvecih navijaca... Na sta bi to licilo. Dekija sam cesto kritikovao ranije, ali kako ekipa igra od zimskih priprema to je pesma. Sve pohvale i za njega i za igrace, a aGobelju odstraniti pod hitno.

avatar
Man united
Friday, 26.02.2021
15:08

Реално му се све може оспорити, али онај шут није био за дешњака. А пошто је он оперисан у леву ногу, није било теоретске шансе да он погоди оно.