Gol, asistencija, gol, pa asistencija, pa opet gol... Bivši Zvezdin napadač igra dobro u Turskoj!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.03.2022.
19:04
Izvor: Sportske.net

Odlično napreduje u novom klubu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kada govorimo o napadačima koji su bili u Crvenoj zvezdi u novijoj istoriji, nekako se često zaobilazi Tomane, portugalski fudbaler koji nije impresionirao igrajući za srpski klub, ali koji je imao nekoliko dobrih momenata igrajući za ekipu iz Ljutice Bogdana. 

Tomane je postigao osam golova za Crvenu zvezdu na 32 utakmice, a pamtiće se po golu u Tirani, ali i po onom penalu koji je promašio protiv Olimpijakosa kada je Zvezda bila nadomak plasmana u prolećni deo Lige Evrope. 

Sada igra u drugoj ligi Turske, i to za Samsunspor, a nakon nešto slabijeg početka sezone sada je jedan od boljih igrača tog kluba. 

Zapravo, u poslednjih šest mečeva je veoma često učesnik kod postignutih golova, postigao je 3 gola i dodao dve asistencije, a koliko je bitan govori i podatak da svaku utakmicu igra 90 minuta. 


Ukupno je do sada postigao 9 golova i dodao 5 asistencija. U ovoj kalendarskoj godini postiže gol na svakoj drugoj utakmici, ali bukvalno je takav redosled pošto je pogađao protiv Kodžaelispora, Burse, Denizlija i Menemenspora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke