Gol iz svlačionice, pa preokret na "Karađorđu", Voši prija "romantika"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.10.2024.
21:59
Izvor: Sportske.net

Pobeda Novosađana!

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Velika pobeda Vojvodine, ekipa Nenada Lalatovića je uspela da stigne do tri boda u jednom od derbija kola pošto je savladala OFK Beograd posle preokreta, bilo je 2:1 (1:1). 

OFK Beograd je već na startu utakmice poveo sa 0:1. Prošlo je svega 29 sekundi, aut je izveo Cvetković, centrirao je Anan, Vlijter je bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru i pogodio je mrežu Gočmanca.

Petnaestak minuta je bilo potrebno domaćima da se saberu i da stignu do prve ozbiljne šanse pred golom gostiju, Medojević je uputio udarac ka golu, ali se isprečila stativa. 

U 19. minutu izjednačenje. 

Strelac je bio Njegoš Petrović, dobio je upotrebljivu loptu od Serija i sjajno savladao golmana Popovića. 

Crnomarković i Savićević su imali šanse do kraja prvog poluvremena da preokrenu rezultat, ali promena rezultata se nije desila.

Edmund Ado je bio najnervozniji fudbaler na startu drugog poluvremena, već posle desetak minuta je imao jednu čarku sa Petrovićem nakon kojeg je sudija Ilić pokazao kartone obojici, da bi u 65. minutu ostavio na cedilu svoje saigrače kada je uklizao Medojeviću bez mnogo opreza. 

Do kraja beležimo pokušaj Petrovića, ali je Popović bio odličan na golu protivnika, odbranio je kasnije i udarac Bamidelea. 

I onda 87. minut, Vojvodina je stigla do zaslužene pobede. Anan je nepropisno zaustavio Radulovića, a isti igrač je uzeo stvar u svoje ruke i pogodio iz penala za 2:1!

Upravo je Radulović propustio šansu da završi posao kada je u 90. minutu propustio novu šansu, ali je rezultat ostao nepromenjen do samog kraja. 

OFK Beograd ostaje na 24 boda posle 13 odigranih kola i nalazi se na trećem mestu, dok je Vojvodina na 19 osvojenih i nalazi se na šestom mestu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke