Golac o svom Partizanu: "0:4 je super rezultat, vrlo povoljan, ha, ha"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.11.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Baš je razočaran kvalitetom fudbala.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Legendarni fudbaler Partizana Ivan Golac, čovek koji je i vodio crno-bele u sezoni 1989-90, istakao je da Partizan pokazuje svu nemoć u mečevima koji su derbiji, što se uverio i u meču protiv TSC-a. 

"Ne pratim mnogo srpski fudbal, jer smo za ozbiljne stvari daleko do Plutona, pa i dalje... Partizan je napravio seriju pobeda, nisam mnogo gledao, ali zanimala me je utakmica protiv TSC-a, zbog toga što je to kao derbi. Ono što je Partizan pokazao protiv TSC-a, bila je zastrašujuća nemoć i taktička dezorganizacija. Tim iz Bačke Topole je odigrao baš onako kako bi trebalo protiv crno-belih. Raširili su Partizan, lopte išle na bokove. Zadnja linija spora, a izašla na centar?! Rezultat 0:4 je super, možemo ga staviti u kategoriju vrlo povoljnih ha, ha... Mučna utakmica, koju bi trebalo što pre zaboraviti", rekao je Ivan Golac za "Žurnal". 

Smatra da crno-beli nemaju lidera, da Svetozar Marković to nije, baš kao ni Natho.

"Partizan je pre TSC-a savladao Čukarički, uz mučno proslavljanje gola u 95. minutu. To bi sve trebalo da bude spontano i normalno i nešto što se podrazumeva. Ali, spali smo toliko nisko da je svaka utakmica važna. Mi se nismo radovali protiv ozbiljnijih ekipa. Partizan nema lidera i tu je problem. „Tatko” (Natho) nije lider, daleko je od toga", rekao je on. 

Ističe i da Igor Duljaj nije čovek koji ima mnogo znanja jer je relativno mlad trener. 

"Mnogo bi trebalo vremena da bi došlo do neke ocene. Igor daje svoj doprinos i vidi se da voli klub. Međutim, to nije dovoljno. Ne mogu treneri da se uče na Partizanu, Zvezdi i reprezentaciji. Duljaj radi posao koliko zna i može, ali za nešto ozbiljnije potrebno mu je vreme", rekao je Ivan Golac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke