Golman Radničkog: ''Nisam bio u klubu gde se ovako trenira, retko ko može da prati intenzitet naše igre''

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Pohvale i treneru Dudiću, ali i saigračima.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pobedom u prošlom kolu nad TSC-om u Bačkoj Topoli (2:0) kragujevački Radnički 1923 se vratio u gornji deo tabele i još jednom najavio da ima kvalitet da se i ove sezone umeša u borbu za plasman na evropsku scenu.

Odičnu partiju na ''TSC Areni'' prikazao je iskusni golman Radničkog Marko Milošević koji je uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutom, iako su domaći imali nekoliko odličnih prilika.

On je danas bio gost na TV Arena sport i tom prilikom posebno istakao odličan rad na treninzima kod šefa struke Feđe Dudića.

''Zaista se trenira visokim intenzitetom i mislim da se to vidi na utakmicama. Moram da pohvalim i stručni štab i svoje saigrače koji zaista na svakom treningu daju maksimum kao da je utakmica. Mislim da to sve daje rezultate na utakmicama. 

Ako bih uporedio sa nekim ranijim periodima gde sam bio, zaista nisam bio u nekom klubu gde se ovako trenira i mislim da nam je to veliki plus. Retko koja ekipa može da prati intenzitet koji Radnički pruža'', poručio je Milošević koji je tokom karijere igrao i za kazahstansku Astanu, mađarski Debrecin, sa banjalučkim Borcem je prošle sezone osvojio titulu prvaka BiH, a nastupao je i za još nekoliko domaćih klubova poput Voždovca, Napretka, Zemuna...

''Cilj je da budemo bar u plej-ofu ili da ponovimo uspeh iz prošle sezone, to je moje mišljenje. Imam i ja još šta da pokažem, iako već imam 33 godine. Sa mnom je u klubu i mladi Luka Lijeskić koji je veoma talentovan i trudim se da i neko svoje iskustvo prenesem na njega''.

Na kraju, uputio je i poruku navijačima Radničkog.

''Poruka navijačima je da dođu na stadion da nas podrže. Oni to čine i u Gornjem Milanovcu, ali mislim da će to biti sasvim drugačije kada se dođe na 'Čika Daču', kada dođe da nas podrži 8 do 10 hiljada Kragujevčana, nijednom protivniku neće biti svejedno'', zaključio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke