Golman Voše želi pobedu i još važnije - da ne bude više povreda

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.04.2021.
17:14
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pred utakmicu sa Radom pobeda nije najvažnija.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Golman Vojvodine Goran Vukliš izjavio je uoči utakmice sa Radom da njegova ekipa želi pobedu, ali i da je važno da se niko ne povredi.

"Stara dama" je u prvom delu sezone pobedila Rad rezultatom 4:1, a Vukliš priželjkuje novi trijumf i na stadionu "Kralj Petar Prvi".

"Očekujemo pobedu kao i na svakoj utakmici, uopšte nije bitno ko je protivnik. Naša najveća pobeda, pored rezultata, bila bi i da se niko ne povredi. Želimo nova tri boda, ali je i najbitnije da opet budemo svi kao jedan, pošto je to ono što krasi ovaj tim", rekao je Vukliš, a prenosi sajt kluba.

Za ekipu Rada nastupa Andrija Kaluđerović, od koga verovatno preti najveća opasnost po Vuklišev gol.

"Nismo još detaljno analizirali te taktičke sitnice, siguran sam da ćemo uspeti da zaustavimo svakog ako budemo na svom nivou i organizovani u odbrani", dodao je golman Voše.

Što se tiče igračkog kadra, stigle su i dobre vesti – Miljan Vukadinović i Mirko Topić konačno rade sa ostatkom ekipe, a uskoro se očekuje i povratak Nemanje Čovića.

"Miljan je počeo da trenira, konačno nam se pridružio i Topić, pa sada samo Čović radi individualno. Imamo 15 bodova prednosti u odnosu na petoplasirani tim na tabeli pa nam to otvara mogućnost da igramo bez nekih igrača, da imaju vremena da se oporave i vrate na teren u pravoj formi", istakao je Vukliš.

Na pitanje šta očekuje od žreba za polufinale Kupa Srbije, Vukliš je istakao da nema posebnu želju.

"Nama je svejedno, jer je Kup Srbije neizvesno takmičenje i tu nema pravila. Tokom 90 minuta svako svakog može da pobedi. Najvažnije je da svi do tada budemo na okupu i spremni za svakog rivala", zaključio je Goran Vukliš.

Utakmica Rad – Vojvodina na programu je u sredu u 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke