Golobradi Maksimović: "Smem da pogrešim, ali ne i da prestanem da pokušavam"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.09.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

Savet koji je dobio bolji nije mogao biti...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mladi Andrija Maksimović bi mogao da bude pravo otkrovenje ove sezone. 

Vladan Milojević je zbog povrede Ognjena Mimovića pozvao iz Grafičara ovog mladog fudbalera koji je pokazao zašto mu je nadimak "Mesi". 

Večeras je dobio priliku od prvog minuta i imao je debi kakav se samo poželeti može, blistao je protiv Partizana i bio učesnik najveće pobede u istoriji Crvene zvezde u Humskoj. 

"San svakog deteta koje prođe Zvezdinu školu je da jednog dana zaigra za prvi tim i to u večitom derbiju. Meni se danas san ostvario i mislim da nije moglo lepše - pobeda u gostima na derbiju i to posle osam godina. I to velika pobeda 4:0. Hvala našim navijačima na neverovatnoj energiji tokom 90 minuta. Hvala i saigračima na tome što smo se svi zajedno borili tokom čitavog meča, te pokazali da smo Zvezda. Spreman sam bio, nisam osećao tremu, ali mnogo mi je pomogao stručni štab. Dobio sam jasan savet da smem da pogrešim, ali da ne smem da prestanem da pokušavam. Sve od sebe sam dao i nadam se da su svi zadovoljni. Danas je bila asistencija, nadam se golu na sledećem derbiju", rekao je Maksimović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke