''Gorak ukus'' Zvezdine najnovije pobede!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.01.2016.
20:32
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Više štete nego koristi imaju crveno-beli posle današnje pobede nad Koprom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo i objavili tokom večeri, Crvena zvezda je u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji savladala Kopar sa 4:3, ali posle tog susreta glavna tema je stanje povrede talentovanog Zvezdinog fudbalera Luke Adžića.

On je doživeo povredu početkom drugog poluvremena ove utakmice, a teren je napustio sa kesom leda na desnom kolenu.

Sama ta scena bila je dovoljan povod za veliku zabrinutost u Zvezdi, a sudeći prema rečima sportskog direktora kluba Blaža Raosavljevića, u pitanju je povreda ligamenata kolena.

''Dobio je udarac po stajnoj nozi i okrenuo koleno. Izgleda da su prednji ukršteni ligamenti, ali sačekaćemo 48 sati da spadne otok, pa da se urade detaljni pregledi. Ako je zaista tako, onda je to baš velika šteta...'', izjavio je Raosavljević, a prenosi ''Mondo''.

Kao što je poznato, 17-godišnji Luka Adžić je sin nekadašnjeg fudbalera, a kasnije i sportskog direktora Crvene zvezde Ivana Adžića, i jedan je od najnovijih izdanaka Zvezdine omladinske škole.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bomb@$
Sunday, 24.01.2016
22:22

Daj Boze da nisu ukrsteni ligamenti stradali.. Momak stvarno obecava svojom igrom, ali kako god, zao mi je svakog igraca kojem stradaju ligamenti ,pogotovo u tim godinama kada treba da pokaze svoje znanje.. Brz oporavak Luka!!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 24.01.2016
23:21

Izgleda da jesu, ali ceka se da splasne otok pa da se potvrdi, ali najverovatnije su prednji ukrsteni...

avatar
EDO
Monday, 25.01.2016
02:33

Posto vidim da neces ili ne znas da odgovoris na moje pitanje a da ostali ne ostanu uskraceni ja cu odgovoriti umesto tebe...Posle isteka fransize predsednik fmpa ce biti predsednik zvezde i citava uprava fmpa preci ce u novu zvezdu..a kako?..pa tako sto nikakva fransiza nije bila i nikakav apr i nikakav zakon se nije postovao vec se samo privatizovao klub i cao..jer ne mozes biti predsednik posle raskidanja zakupa kluba ako ga nisi kupio tj privatizovao..tako da ste vi klub jednog coveka i pomiri se sa tim..a o vasoj realnosti kao navijaca pokazali ste kad ste kobojagi bojkotovali aba ligu a onda kad je dosla lova i uspesi e onda je aba liga dobra i prestao bojkot dok mi nismo ni ucestvovali u ligi a posle smo se prikljucili jer smo bili ucenjeni a i da Srbija ne bi trpela...zapamti,mi i da ispadnemo iz lige i da se ugasimo,ponosno cu reci da smo uvek bili i bicemo samo KK Partizan!!!...sportski pozdrav od pravog partizanovca!!!