Gospodski potez Pazaraca

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 19.07.2021.
22:35
Izvor: Sportske.net

Čukarički fokusiran na Evropu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog moći će u potpunosti da se posvete obavezama u evrokupovima, pošto predstojećeg vikenda neće morati na teren protiv Novog Pazara, koji je prihvatio predlog beogradskog tima da se duel odloži.

Čukarički u sredu igra meč protiv Sumgaita u kvalifikacijama za Ligu Konferencija na Banovom brdu, a sedam dana kasnije ih očekuje teško gostovanje u Azerbejdžanu.

Planirano je da između ta dva meča gostuju u gradu na Jošanici, ali su uputili molbu Pazaru, koji im je izašao u susret.

"Zahtev je prihvaćen, pa će Pazar i Čukarički snage odmeriti u naknadno određenom terminu, zavisno od evropskih obaveza i superligaškog kalendara. Iz FSS stigao je dopis da je utakmica odložena u interesu fudbala u Srbiji zbog eventualnog povećanja broja bodova na UEFA listi koeficijenata. Ionako nepovoljan žreb za Pazar na početku ove sezone sada će biti još teži. Podsećamo, Pazar u trećem kolu gostuje Proleteru u Novom Sadu, zatim dolazi Partizan, a posle toga imamo još dva gostovanja i to Voždovcu i Vojvodini", stoji u saopštenju Novog Pazara.

Čukarički je u prvom kolu pobedio Voždovac nakon preokreta 2:1, dok je Pazar pokleklao na gostovanju TSC-u i poražen je sa 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke