Gotova je saga, Zvezda dobija željeno pojačanje i to besplatno!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 30.06.2021.
13:00
Izvor: Sportske.net

Prepreka više nema.

Epa/Andreas Schaad
Epa/Andreas Schaad

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi trebalo da ozvaniči Nenada Krstičića kao novo-staro pojačanje, javlja "Mondo".

Više nema prepreka između tri strane. Ugovor Krstičića i AEK je, kako se već pisalo da će uslediti, raskinut, pa će popularni Nena bez obeštećenja stići u redove prvaka države.

Krstičić bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i potom se pridruži ekipi na pripremama u Austriji.

"Mondo" navodi da je veliku ulogu u čitavoj proceduri prekida saradnje sa grčkim klubom odigrao i Vladan Milojević, sa kojim je Krstičić radio u Crvenoj zvezdi u prethodnom mandatu.

Podsećamo, AEK je prvobitno zahtevao obeštećenje od pola miliona evra, što Crvena zvezda nije želela da plati. Krstičić je imao ugovor na još godinu dana, međutim, nije želeo da nastavi saradnju, te nije ni krenuo na pripreme sa ekipom na Pelion.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone1979
Saturday, 03.07.2021
20:50

Potpuno se slažem... Ovako nešto je neočekivano, bez bekova, bez špica... Užas

avatar
Ivan Petrovic_fb1
Wednesday, 30.06.2021
14:56

Stvarno mi nije jasno sta se ceka vise,kao da nismo platili sskolu prosle sezone kvalitet mora definitivno da se plati a igraci od kojih se odricu Grcki klubovi ili Spanski a mi se kunemo u njih kao najveca pojacanja i koji ce doci ako uopste i dodju niti su odradili pripreme niti se uigrali sa ekipom,lose nam se pise a dobili smo za protivnika izuzetno jake ekipe a mi jurimo igrace koje bi uzeli za neku sicu necemo daleko dogurati,umesto da dovedemo Rumuna Dekona nama je Krsticic vrhunsko pojacanje,Kolumbijac koga ni Elce Spanski drugoligas nece mi jos cekamo umesto da se zavrsava transfer i covek da se uigrava sa ekipom,za centarfora msm da je vec to Zvezdina sramota jer stvarno neznam kad misle da nadju nekog i da ga dovedu te Prijovic te Oli te napadac Sahtjora pa Arnautovic,mi bismo kvalitet koji pravi razliku na terenu a nebismo da platimo e pa to nemoze pa i mnogo jaci klubovi exta pojacanje mora da plate a ne mi koji jure igrace kojima isticu ugovori za par meseci i treba da plate nesto sto ce im se mnogo vise vratiti u slucaju da udjemo u neko Evropsko takmicenje,netreba nam pojacanje za Mladost iz Lucana i Backu nego za Evropu!!!!!!!pod hitno resavajte nesto