Gotovo je, Lazetić već pozirao sa crveno-crnim dresom u rukama!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
17:23
Izvor: Sportske.net

Veliki dan za mladog napadača.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Samo tri dana pošto je proslavio punoletstvo, talentovani napadač Marko Lazetić je ostvario svoj prvi inostrani transfer- i to kakav!

Kako se najavljivalo prethodnih nedelja, Lazetić se iz Crvene zvezde seli u redove italijanskog Milana, a to je večeras praktično i ozvaničeno.

Mladi fudbaler je doputovao tokom dana u Milano, gde je obavio lekarske preglede, posle čega se na društvenim mrežama pojavila i fotografija na kojoj pozira sa crveno-crnim dresom Milana.

Crvena zvezda bi od ovog transfera trebalo da inkasira najmanje četiri miliona evra, a ukoliko se Lazetić nametne u Milanu, moguće je da na ime bonusa Zvezda zaradi još milion i po evra.

Lazetićevu fotografiju sa dresom Milana u rukama možete da pogledate OVDE.

''Lazetić je investicija za budućnost, o njemu se pričaju hvalospevi, ali ne možemo da mislimo da će on doći ovde i odmah rešiti Milanove napadačke probleme. Sviđa mi se rad Maldinija i Masara koji se fokusiraju na mlade igrače. Kupovina Lazetića potvrđuje ovu strategiju kluba, ali za Piolija će biti od suštinskog značaja da uskoro oporavi najboljeg Rebića'', rekao je u večeras izjavi za ''SkajSport24'' direktor Tutosporta Gzavije Jakobeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke