Gotovo je - Lazović u Standardu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.07.2014.
22:30
Izvor: Sportske.net

Spekulacije oko toga gde će krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović nastaviti karijeru konačno mogu da prestanu jer je šampion Srbije prihvatio ponudu Standarda a fudbaler je spreman da otputuje u Belgiju na medicinske preglede i potpisivanje ugovora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Transfer saga Darka Lazovića u nedelju je dobila svoju pretposlednju epizodu u kojoj se jasno nazire šta će se dogoditi u finalnom činu.

Dosadašnji prvotimac Crvene zvezde spakovao je kofere i spremio se za selidbu u Belgiju gde će naredne nedelje obaviti lekarske preglede i staviti paraf na višegodišnji ugovor sa Standardom iz Liježa.


Crvena zvezda prihvatila je ponudu Standarda koja iznosi 1.5 miliona evra i tako barem malo popunila rupu u kasi iako je jasno da ovakvo poslovanje ne odlikuje domaćinske kuće.

Pre samo dve sezone tržišna vrednost Darka Lazovića bila je i troduplo veća o čemu svedoči i ponuda (4.5 miliona evra) koju je Salcburg uputio u Ljutice Bogdana a koju je tadašnja Uprava na čelu sa Vladanom Lukićem glatko odbila.

Sada, godinu dana pre isteka Lazovićevog ugovora a posle teške povrede i u situaciji kada klub grca u dugovima, Zvezda je bila primorana da proda Čačanina za "tričavih" 1.5 miliona evra.

Darko Lazović u Zvezdu je stigao 2009. godine a za prvi tim odigrao je 89 utakmica i postigao 19 golova. Sa crveno-belima ima osvojenu titulu i kup Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke