Gotovo je - Srbija ostala bez Aleksandra Pavlovića, stigao neočekivani poziv!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 12.03.2024.
11:06
Izvor: Sportske.net

Nije bilo planirano da bude pozvan za ovu reprezentativnu akciju.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman pozvao je Aleksandra Pavlovića u "A" nacionalni tim umesto Leona Gorecke.

Iznenađenje u taboru Nemaca, jer se nije očekivalo da će Aleksandar Pavlović već sada dobiti poziv od strane Julijana Nagelsmana, već je trebalo da prvobitno usledi šansa u U21 timu i nada da će eventualno za naredno okupljanje biti odabran od selektora "A" tima.

Međutim, uprkos dobrim izdanjima Leona Gorecke u poslednje vreme, Nagelsman je odlučio da izostavi vezistu Bajerna sa spiska, a na njega uvrsti Aleksandra Pavlovića.

Na taj način, izbor Aleksandra Pavlovića je jasan - Nemačka pre Srbije. 

Napori Fudbalskog saveza Srbije su bili prisutni. Nedavno su predstavnici naše reprezentacije bili u Minhenu na razgovoru sa Pavlovićem i ostavili sve karte otvorene. Međutim, sada više nema nikakvih dilema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milankaka22
Tuesday, 12.03.2024
22:02

Ko je koga izgubio ? To sto je mozda rodjen il su mu roditelji kao srbi ne znaci da je srbin..srbin si akl to u dusi i srcu osecas, a ovaj klinac i balavac se prodao cak i u reprezentaciji kao da je letnji prelazni rok..ponavljam takvi nam nikad nisu trebali i nikad nam nece trebati i hvala bogu pa igra za nemacku jer bi ukrao mesto nekom pravom srbinu. Bruka sto smo ga cekali..ja da sam neko i nesto u nasem fudbalu kad bi ga pitao i kad bi mi reko da razmisli il da ce me zvati da mi saopsti..ja bi mu reko decko sad i da hoces vise nikad neces nositi dres sveti srbije. Pozzz